Инж. Мердин Байрям откри учебната година и игра тенисУчебната година

...
Инж. Мердин Байрям откри учебната година и игра тенисУчебната година
Коментари Харесай

Кметът на Върбица гостува на обновено училище със спортно игрище

Инж. Мердин Байрям откри образователната година и игра тенис
Учебната година в ОУ “Св.Св. Кирил и Методий” в село Бяла река, община Върбица, започва с изключение на с нови здания и с новоизградено игрище за тенис на корт. 140-те ученици бяха доста щастливи и даже съумяха да тестват спортната площадка. На терена си партнираха персонално с кмета инж. Мердин Байрям.

Стартът на образователната година бе дазден с химна, а след това всички ученици пяха и рецитираха обичани стихове. Директорът Едис Герджиков поздрави всички и им пожела спокойна и плодородна, цялостна с триумфи образователна година. После прочете и приветствен адрес от името на министъра на образованието Николай Денков.

Ученици, родители и посетители на тържеството бяха приветствани и от кмета инж. Байрям, който им пожела спокойна образователна година, придружена от доста триумфи: " Мили деца, дано дружно сложим началото на една сполучлива образователна година. Пожелавам ви неуморима воля и непрекъсната жадност за нови познания. Не се отказвайте от фантазиите си, те са вашите криле. Не се страхувайте от компликациите, а ги побеждавайте. Нужна ли ви е помощ - ние сме за това, с цел да работим в името на вашето положително и в името на вашето усмихнато бъдеще!”
Сред гостите бяха и зам.кметът на община Върбица, Бейсим Мустафа, общински съветници, кметове на обитаеми места, родители и общественици.
12 първолачета минаха през заветната шестица от цветя, само че преди да бъдат заведени в класните стаи, станаха част от вълнуващото разкриване на спортното игрище. Кметът инж. Байрям и формалните посетители прерязаха лентата на новото оборудване. Градоначалникът подари ракети и топки за тенис на учениците, и на драго сърце се включи в първия сет на игрището.

Както " Труд " писа, спортната облага беше построена това лято с 88 000 лева от личните доходи на община Върбица.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР