Инхаус договорите, сключени от предишното редовно правителство, са незаконни. Това

...
Инхаус договорите, сключени от предишното редовно правителство, са незаконни. Това
Коментари Харесай

Караджов към ГЕРБ: Не ме подбутвайте нежно към пропастта, която сте изкопали

Инхаус договорите, подписани от предходното постоянно държавно управление, са противозаконни . Това съобщи районният министър Гроздан Караджов по време на блиц контрола в Народното събрание.

Това показвали юридическите разбори. Инхаус договорите са или оскъдни, или унищожаеми. Въпреки че са подписани отвън опциите на " Автомагистрали ", по този начин се заобиколил Законът за публичните поръчк и. Работата по Автомагистрала " Хемус " в никакъв случай не е серпантина, стана ясно от думите на министър Караджов. Независимо дали договорите са оскъдни или унищожаеми, те носят юридически резултат и би трябвало да са извършват, добави той.
 Уволнената от
Уволнената от " Автомагистрали " шефка: Не съм феята на инхауса

Питайте Нанков, Беличев и хора от Има Такъв Народ

Аз съм покъртен от вашия отговор, сподели Александър Иванов от ГЕРБ, който сложи въпроса към Караджов. По инхаус процедурата българският закон е в сходство с европейска инструкция , по думите му. Припомняме, през вчерашния ден на трибунка в Народно събрание от ГЕРБ попитаха още веднъж по кои контракти се строи и сега Автомагистрала Хемус, откакто още служебният министър Виолета Комитова разгласи редица нарушавания при сключването на договорите, а има и следствие за източването на средства за строителство.

Гроздан Караджов сподели, че до момента в който тези контракти не бъдат оповестени за оскъдни или унищожаеми, те са настоящи контракти. Ако не ги осъществим, страната ще загуби 15% неустойки . Тези контракти са напълно в интерес на изпълнителя. Ще загубим и задатъците по тези контракти, стана ясно още от уточнението му. Не ме подбутвайте нежно към пропастта, която сте изкопали, аз няма да се плъзна, обърна се министър Караджов към депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.
 ГЕРБ пита стана ли кабинетът и Рашков съизвършител в
ГЕРБ пита стана ли кабинетът и Рашков съизвършител в " закононарушението на века " инхаус за Хемус

Според партията близо 40 млн. лева са платени по инхаус поръчки за градежа на " Хемус " от служебното и новото правителство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР