Информационните течове за серията Samsung Galaxy S24 са като пясък

...
Информационните течове за серията Samsung Galaxy S24 са като пясък
Коментари Харесай

Инсайдер разкри ключови характеристики на Samsung Galaxy S24 Ultra

Информационните течове за серията Samsung Galaxy S24 са като пясък в песъчлив часовник — не престават да идват и няма прекъсване. Остават още плюс-минус 5 месеца до стартирането на новите флагмани, а инсайдерите не престават да ни бомбардират с осведомителни приключвания и клюки. Днес да вземем за пример се появи още потребна информация, в която са показани няколко основни характерности на бъдещия мобилен крал на линията.

Кои са общите, известни досега, характерности на Galaxy S23 Ultra?

Известният инсайдер Йогеш Брар обилно показа спецификациите на Samsung Galaxy S24 Ultra в своя X (Twitter) акаунт и множеството от тях като цяло съответстват със спецификациите на Galaxy S23 Ultra. По-конкретно, съгласно източника, можем да чакаме 6,8-инчов QHD+ LTPO OLED-екран със 120Hz периодичност на освежаване, 12-мегапикселова селфи-камера, 5000mAh батерия с поддръжка на 45W бързо зареждане и One UI 6 интерфейса, който е основан на Android 14.

Какво в допълнение споделя източникът?

Има обаче и няколко други параметъра, на които би трябвало да обърнем внимание. Първо, източникът твърди, че апаратът ще получи чипсета Snapdragon 8 Gen 3 и въобще не загатва разновидността Exynos 2400. Това е в сходство с последните течове, че флагманският смарт телефон S24 Ultra ще се доставя единствено с чипсет на Qualcomm, без значение от пазара.

Второ, инсайдерът също твърди, че телефонът ще има титаниев корпус, повтаряйки информацията, която различен почитан типстър (Ice Universe) показа през август. И най-после, твърди се, че устройството ще има четири фото-сензора на гърба — 200MP + 12MP + 50MP + 10MP.

Струва си да се означи, че това е теч на информация и има още доста време преди стартирането на смарт телефона, тъй че доста неща към момента могат да се трансформират. Въпреки това, към този момент наподобява, че версията S24 Ultra ще получи някои забележителни нововъведения през 2024 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР