Името на Оливия Уайлд изведнъж стана едно от най-често споменаваните

...
Името на Оливия Уайлд изведнъж стана едно от най-често споменаваните
Коментари Харесай

Трудната връзка на Хари Стайлс и Оливия Уайлд

Името на Оливия Уайлд внезапно стана едно от най-често споменаваните в постове в Twitter за вчерашния ден. И то все в изявления на почитатели на половинката й Хари Стайлс.

Предизвиканата реакция е напълно предстояща откакто поп звездата пусна най-новата си ария " As It Was " едвам преди ден.

И изцяло разбираме какво предизвика сходно бурно неспокойствие. Всичко е поради персоналните разкрития в текста, написан от Хари, за връзката си с Оливия Уайлд. Няма по какъв начин да скрием, че подозирахме да чуем откровени и сантиментални самопризнания - и двамата в последно време наподобяват толкоз влюбени.

За двойката обаче се оказва, чв любовта не е безоблачно небе. И това проличава в стиховете от песента:

" Върви у дома, минавай напред, мълниеносен интернет. Не желая да приказвам за това какво беше...Напусна Америка, последваха я две деца. Не желая да приказвам за това кой първи го направи. "

Думи, които издават за моментите, в които на Оливия й се е налагало постоянно да пътува и напуща Америка, дружно с двете си деца, с цел да прекара време с Хари.

А с детския глас в началните секунди, персоналното и прочувствено звучене на сингъла става даже още по-наситено. Въпреки че почитателите са съвсем уверени, че това е гласът на някое от децата на актрисата, няма по какъв начин да бъдем сигурни, написа Just Jared.
 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР