Именият специалист Иван Вутов сподели мнението си за загубата с

...
Именият специалист Иван Вутов сподели мнението си за загубата с
Коментари Харесай

Иван Вутов: Очаквана загуба, на футболистите им е безинтересно

Именият експерт Иван Вутов показа мнението си за загубата с 0:2 на Верея от Левски в мача от 31-ия кръг на Първа лига. Той съобщи, че провалянето е предстоящо, защото футболистите нямат мотивация за игра и не са задоволително съсредоточени.

Левски прекъсна черна серия с лек триумф над Верея

“Тази загуба е предстояща. Тя се предвижда Играем против Левски - един тим, който е лицето на България. В последна сметка дойдохме тук да създадем един заслужен мач. Мисля, че това не се получи. От наша страна доста неточности. За мен за тактичност, без да тичаш и без да можеш да спираш и да подаваш, няма по какъв начин да говорим”, разяснява Вутов.

“Казали сме на момчетата, че тези мачове не са за тима. Отборът е останал. От тук нататък става въпрос за техни персонални изяви. Ако желаят да отидат на пазара някои, откакто свърши шампионата, някои не знам какви показа имат, само че тези мачове са за тях. Срещу Левски и ЦСКА, ти да дойдеш и да играеш в София, да си мекушав, да не можеш да се изявиш, аз малко с моята душeвност и моите разбирания не го разбирам.

Когато човек, не е надъхан и не е съсредоточен, позволява обикновени неточности. Както се води в тениса, има доста непридизвикани неточности, които водят до нищо. Не можеш да съградиш една офанзива, не можеш да завършиш, не можеш да си направиш и наслаждение от играта. Имаме футболисти в тима, не може да се каже, че нямаме. Това, че не са съсредоточени, очевидно към този момент им е безинтересно, защото сме се класирали на 6-ото място и мачовете са без значение”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР