Имайки предвид времето, което прекарваме пред компютъра и телевизора, както

...
Имайки предвид времето, което прекарваме пред компютъра и телевизора, както
Коментари Харесай

Можете да свалите очилата и да подобрите зрението си с тази ефикасна рецепта

Имайки поради времето, което прекарваме пред компютъра и тв приемника, както и разнообразни здравословни проблеми, от които страда огромна част от хората, проблемите със зрението не са нещо ново и засягат мнозина. Хората страдат от астигматизъм, далекогледство, късогледство и са принудени да носят очила, с цел да виждат обикновено. Тъжното е, че това се постанова при от ден на ден младежи, поради времето, което прекарват пред устройствата. За благополучие има рецепта, която оказва помощ при проблеми със зрението и може да предотврати такива. Тя усъвършенства метода, по който виждате, защищава от рак и пречиства черния дроб.

За да си я приготвите, ще са ви нужни мед, лимони – ½ кг и моркови – ½ кг. Най-напред обелете и настържете на ренде морковите. Сложете ги в стъклен буркан. Добавете накълцаните на дребно лимони с кората, за задачата ги измийте хубаво. Сложете мед едвам покрие сместа. Затворете и приберете буркана в ледник. След 10 дни ще имате национален лек за зрение. Консумира се по 1 ч.л. три пъти на ден, половин час преди хранене. Ефектът е видим съвсем незабавно. Тази примес е подобаваща за хора със зрителни проблеми, както и за страдащи от катаракта, макулна недъгавост и така нататък

Може да се възползвате от позитивното влияние на още една потребна рецепта. За задачата ще би трябвало да смесите една кофичка кисело мляко с една връзка магданоз, наситнена. Тази примес ви е за един ден, като би трябвало да я хапнете на три пъти. Процедурата се прави месец. После се прибавят връхчета коприва и се прави още месец. С тази рецепта за два месеца може да се отървете от очилата и да възвърнете естественото си зрение.

Според изследване може да се излекувате от проблем със зрението, в случай че носите до 2-ри диоптър очила. В някои случаи резултатите демонстрират, че хора с 3-ти и 4-ти диоптър също са се възстановили.

Мнозина изпитват дискомфорт от носенето на очила, изключително дамите, когато са в по-млада възраст. Това като че ли пречи на самочувствието им и трансформира метода, по който ги възприемат хората. Истина или не, можете да се отървете от този проблем с две лесни предписания с артикули, които се набират доста елементарно. Опитайте и вижте резултата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР