Имаше момент, в който изглеждаше, че можеше да е водач

...
Имаше момент, в който изглеждаше, че можеше да е водач
Коментари Харесай

Александров: Радев пропусна исторически шанс да се превърне в месия

 Имаше миг, в който изглеждаше, че можеше да е лидер на национален протест, след което се прибра в по-институционалната си позиция на критик на ръководството. От позиция благополучието на обществото това е виновна позиция. От позиция на неговия късмет да стане новия избавител може би пропусна исторически късмет да развее байряка на протеста и да се трансформира в избавител, разминахме се с революцията и считам, че това е добра вест. Това сподели общественият антрополог Харалан Александров по Българска национална телевизия.

По думите му хората желаят по едно и също време смяна и непоклатимост. " Искат да запазят стабилността и растежа, само че той да стане по-почтен, транспарантен и включват - всички желаят да вземат участие в ръководството, което хората схващат като достъп до запаси ", сподели още той.

Андрей Райчев уточни на собствен ред, че коронавирусът е на всички места. Истерията, която е обхванала целия свят, е пресилена и съгласно него е нанесла повече вреди от самия вирус. Каквито и ограничения да се вземат, това ще мине през нас и ще вземе своите жертви, сподели Райчев. Ваксината ще успокои обстановката, по мнението му.

Очакванията на Райчев са от парламентарните избори през идната година да получим парламент без дарба да ръководи. Властта на народа не се е случила, тъй като митингът се политизирал, по мнението му. Борисов съумя в края на годината да стабилизира властта си, посочи Райчев
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР