Имаме пълна мобилизация, 1583 снегорина са в очакване на първия

...
Имаме пълна мобилизация, 1583 снегорина са в очакване на първия
Коментари Харесай

Цеков: 1583 снегорина са в очакване на първия сняг в цялата страна, имаме пълна мобилизация

Имаме цялостна готовност, 1583 снегорина са в очакване на първия сняг в цялата страна, разяснява министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков.
Прочетете още
Той разяснява и положенията на 14 сектора на пътища, които са тествани през октомври. Установен е един сектор с проваляне и слягане на асфалтовата настилка, а при 3 е имало незадоволителна дебелина на асфалта. Седем сектора са били с недостатъци. 

По думите му в края на 2025 година би трябвало да е подготвен участъкът  на пътя Е79 по контракт. " Неприятен резултат от небходимостта да правим поправки до обитаеми места. Категорично не е редно да се случват вреди при взривни работи. Проектът е бил погрешен, контролът е бил непълен ", сподели министърът по повод половината от парцелите в Ребърково, които за наранени от взривни работи при модернизацията на основния път Мездра - Лютидол. 

Министър Цеков разяснява и митинга по време на мача България-Унгария. " Това, което се случи, е разследване на пагубният неуспех на ръководството на БФС последните 20 години и подценяване на обстановката. Не трябваше да се позволява събиране на враждуващи агитки, които са прочувствени хора, на едно място. Трябваше да бъде предотвратено ", сподели той.   

" Управлението постоянно е под риск във всяка една парламентарна република. Считам, че в актуалната обстановка няма кой знае каква сензация ", сподели министърът на въпрос дали ще се разпадне " сглобката " на ръководството.

Той изясни и за камерите на тол система, които към този момент регистрират и превишената скорост. " Над 300 рамки, на които са инсталирани камери, които засичат и сега и междинна скорост. На доктрина още през днешния ден могат да проработят, те и в този момент ви засичат, само че не получавате фиш ", изясни министърът за Нова. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР