Имаме някакви доказателства, че Маделин Маккан е била убита от

...
Имаме някакви доказателства, че Маделин Маккан е била убита от
Коментари Харесай

Има доказателства, че Маделин Маккан е убита от германския заподозрян

Имаме някакви доказателства, че Маделин Маккан е била убита от немския обвинен за закононарушението, съобщи прокурор, който взе участие в следствието.

Въпреки това от полицията разясняват, че нямат „ задоволително твърди доказателства “, че Кристиан Брюкнер е този, който е отвлякъл Маделин преди 13 години.

Според Ханс Кристиан Волтерс, прокурор, всичко сочи към това, че момиченцето е мъртво.

„ Има неща, които не мога да споделя с обществото, само че поддържат теорията, че Маделин е мъртва, въпреки и да нямаме открити тленни остатъци “, разяснява Волтерс.

Той призна, че сега проверяващите нямат задоволително доказателства и за дело в съда, само че наличното сочи, че точно Брюкнер е причинител.

Прокурорът още веднъж прикани хора, които имат значима информация по отношение на Брюкнер да се свържат с проверяващите. В момента управляващите се пробват да издирят жена, която е била сътрудник на мъжа в продължение на няколко години. Според тях тя може да има значима информация за предишното му.

Друга жена, другарка на Брюкнер разказала пред проверяващите, че когато той бил на 37 години се срещал с „ доста малко 17-годишно момиче “, на което посягал физически.

Заподозрян, само че бързо отритнат

Кристиан Брюкнер попада в полезрението на управляващите не за първи път. Преди четири години той е разследван от португалската полиция по отношение на изгубването на Маделин Маккан, само че не били открити задоволително доказателства с цел да го обвинят.

Друг проблем е един от колите, които се считат за материално доказателство по следствието. Ванът „ Фолксваген “, който Брюкнер е карал в продължение на години в Португалия по-късно е продаден на юноша и е употребен като „ празненство бус “. От полицията разясняват, че автомобилът е конфискуван години по-късно и по всяка възможност доказателствата, че Маделин Маккан е била в него са унищожени.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР