Китайският стартъп WUBEN представи нов аксесоар за iPhone – фенерче

...
Китайският стартъп WUBEN представи нов аксесоар за iPhone – фенерче
Коментари Харесай

За iPhone беше създадено фенерче с MagSafe

Китайският стартъп WUBEN показа нов аксесоар за iPhone – фенерче с поддръжка на MagSafe. Изработен е от исполин и магнезий и е оборудван с доста ярки светодиоди.

Яркостта на фенерчето за MagSafe е 300 лумена. Това е 5 пъти повече от вграденото фенерче на iPhone. Потребителят може да вземе аксесоара на поход, на разходка с кучето на мрачно или за нощни фотосесии.

Устройството поддържа температурни промени. Само три режима: топла светлина, бяло и студено. Яркостта и тона могат да се контролират благодарение на въртящия се панел от дясната страна.

Фенерчето може да се върти на 360 градуса и да действа като стойка. Вътре се намира спомагателна батерия с потенциал 320 mAh, а автономността в режим 2 лумена е 50 часа, при оптималната бляскавост аксесоарът ще издържи не повече от половин час. Устройството се зарежда благодарение на кабел с конектор USB-C.

Устройството може да бъде съвместимо освен с iPhone, само че и с други смарт телефони. Също по този начин, магнитите ви разрешават да прикрепите фенерчето към преносимия компютър, с цел да създадете най-хубавото осветяване по време на видео-разговори. Джаджата няма да заема доста място — дебелината ѝ е единствено 6 мм.

Фенерчето MagSafe от WUBEN коства $69 като част от предварителните поръчки. Предвижда се да излезе на интернационалния пазар през юли 2024 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР