Тревожно съобщение се появи на страницата на Фондацията. Оказва се,

...
Тревожно съобщение се появи на страницата на Фондацията. Оказва се,
Коментари Харесай

Кирил Маричков се връща преждевременно от САЩ. Да се молим за него!

Тревожно известие се появи на страницата на " Фондацията ". Оказва се, че Кирил Маричков няма да може да взе участие в остатъка от турнето на групата и се връща в България. Ето какво написаха неговите сътрудници:

" Здравейте, другари! До този миг ние от " Фондацията " направихме три концерта в Канада и два в Съединени американски щати. Още в България, тъкмо преди да тръгнем за Америка, Кирил Маричков претърпя случай. Успя с цената на големи болки да свири и пее до този миг, само че в този момент болките станаха нетърпими и по рекомендация на лекари, се постанова да се върне в България за лекуване. Осигурихме му компаньон и асистент за полетите и се надяваме всичко да бъде удобно!

Мислехме да прекратим турнето, само че той ни помоли да продължим. Би бил благополучен хората да пеят песните му преди неговата 80-годишнина, а ние обещахме да му изпращаме видеа с пеещата аудитория. Нека всички, изпитващи почит към него, да изпеем негови песни дружно, тук в Америка. Това ще го направи същински благополучен. Той толкоз искаше да създадем тези концерти, че това е най-малкото, което можем да създадем за него в този миг. Ще осъществим заръката и турнето продължава: Мастър Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и Дони. Ние ще изпеем песни на Кирил Маричков и “Щурците ”, както и песни на групите, от които произлизаме. До скоро, другари, и дано се помолим са оздравяването на нашия другар и преподавател Кирил Маричков! ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР