Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта на 26 май.

...
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта на 26 май.
Коментари Харесай

Софи Маринова ще пее на една сцена с Лили Иванова

Софи Маринова ще сбъдне детската си фантазия на 26 май. Тогава гласовитата ромка ще излезе на сцената на премиите на „ БГ Радио ” като специфичен посетител, какъвто ще бъде и Лили Иванова.

 

„ Просълзих се, когато разбрах ” , призна Софи, която предходната година единствено връчи премия на церемонията на „ БГ Радио ”, а тази ще изпее дуета си с Дони „ В различен живот ”. Голямо неспокойствие е за нея, че ще се качи на тази цена и още повече, че на същата ще пее и Лили Иванова, на която Софи се възхищава от дете.

Симпатиите са взаимни. Знае се още от 2021 година, когато двете певици за първи път контактуваха. Лили Иванова се обади на Софи, с цел да я поздрави за имитацията й в шоуто „ Като две капки вода ”. Маринова впечатлила естрадната прима, пресъздавайки нейния облик в осъществяването на шлагера й „ Скитница ”. След сърдечния телефонен диалог сред двете, Лили Иванова изпратила ПР-а си да занесе на попфолк певицата дарове – плоча с обръщение персонално от нея, дискове, картички и плакати. „ Толкова доста дарове ми е изпратила, че ме остави без мирис от неспокойствие. Разговаряхме по телефона и тя ми показа, че моята реплика й е харесала най-вече от всички до в този момент. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша тъкмо какъв брой се вълнувам от всичко това, доста мъчно. Но вие знаете, че моята мощ не е в думите. Аз изживявам страстите. А тази страст несъмнено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят максимален кумир! ”, показа Софи след това.

След това двете певици не пропускаха мотив, с цел да се поздравят и да си изпратят букети с цветя. През 2022 година Лили Иванова получи лична покана от колежката си за независимия й концерт в зала „ Арена Армеец ”. Естрадната прима изпрати букет на ромката и й пожела триумф. Софи пък постоянно може да бъде забелязана в публиката на концерти на Лили Иванова. Въпреки това, до момента двете не са споделяли една сцена. Това ще се случи за първи път на премиите на „ БГ Радио ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР