YouTube разширява своята нова функция Jump Ahead (Прескочи напред), която

...
YouTube разширява своята нова функция Jump Ahead (Прескочи напред), която
Коментари Харесай

Функцията “Прескочи напред“ е ИИ базирана в YouTube и вече е широко достъпна за премиум-потребителите: какво е специалното

YouTube уголемява своята нова функционалност Jump Ahead (Прескочи напред), която е задвижвана от AI. Платформата стартира да тества тази функционалност през март и към този момент е налична като бонус за клиентите на YouTube Premium.

„ Прескочи напред “ ви разрешава да преминете към най-хубавите елементи от даден видеоклип, комбинирайки потребителските данни и изкуствения разсъдък, с цел да планува какво тъкмо желаете да гледате. Преди това тази функционалност беше налична единствено за определени Premium-потребители в Съединени американски щати, само че в този момент всички ползватели на YouTube Premium могат да я тестват на адрес youtube.com/new. Засега функционалността работи единствено в приложението YouTube за Android в Съединени американски щати и е налична единствено за видеоклиповете на британски език.

Тъй като функционалността е пробна, YouTube сподели, че може да бъде тествана единствено до 1 юни. След този интервал платформата може публично да го започва като част от своя премиум-абонамент или да продължи с опитите.

Как да употребявате „ Прескочи напред “ в YouTube

След като участвате в опита, ще видите бутона „ Прескочи напред “, когато щракнете двукратно върху всеки видеоклип, който дава отговор на изискванията, с цел да продължите напред. Щракването върху бутона ще ви води до мястото, където множеството фенове нормално прескачат напред. YouTube отбелязва, че към момента не всички видеоклипове поддържат тази функционалност.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР