Имаме и положителен опит с БСП, като например Тройната коалиция.

...
Имаме и положителен опит с БСП, като например Тройната коалиция.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Още утре ще инициираме подписка за промяна на Конституцията, за да падне давността на приватизацията и да се разследва

Имаме и позитивен опит с Българска социалистическа партия, като да вземем за пример Тройната коалиция. Нашето изрично разбиране, че патриотите са нездравословни за ръководството на страната, ни подтикна да подкрепим вота на съмнение на Българска социалистическа партия.

Това сподели депутатът и зам.-председател на Движение за права и свободи Йордан Цонев в ефира на предаването ” Беновска пита ” по Канал 3.

" Ако моделът, който ръководи в този момент остане, Балканите няма да се обединят, безапелационен бе той. Обединяващ национализъм, всички етноси дружно е нашето мото. Искаме да кажем на Борисов, че утвърждаваме доближаването на Западните Балкани, само че патриотите разделят етносите. Идеята за Обединена Европа не е делене на етносите ", сподели той.

" Борисов завоюва изборите, само че народа не му сподели да ръководи с патриотите. Експертите на Борисов споделиха, че нашите стратегии съответстват на 95% и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ предложи да се направи програмно държавно управление. Движение за права и свободи щеше да съблюдава тази стратегия. Казахме, че няма да участваме в държавното управление, само че щяхме да следваме програмата ", сподели още депутатът.

" Най-много от всичко не ни харесва държавно управление с присъединяване на националистите с човек като Валери Симеонов. Борисов вкара националистите във властта, а не биваше да го прави ", съобщи Цонев.

" Смятаме, че кабинетът би трябвало да бъде демонтиран, тъй като в него вземат участие националисти ", съобщи той и съобщи, че към момента президентът не се е произнесъл за езика на омразата, която се лее от националистите.

" Нашият закон има за цел да даде на синдиците на КТБ един инструмент, в случай че завоюват делата за цесиите. Има над 800 оспорени цесии. Дали ГЕРБ ще го поддържат, ще стане ясно кой пази масата на несъстоятелността на КТБ, сподели депутатът.

" Още на следващия ден ще предизвикваме подписка за смяна на Конституцията, с цел да падне отминалостта на приватизацията и да се проверява ", заяви още Цонев.

Според Йордан Цонев на идващите избори Движение за права и свободи ще има по-добър резултат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР