Имам високо кръвно, аз суджук не ям! Всеки, който ме

...
Имам високо кръвно, аз суджук не ям! Всеки, който ме
Коментари Харесай

Борисов: Аз суджук не ям!

" Имам високо кръвно, аз суджук не хапвам! Всеки, който ме познава, знае. " С тези думи министър председателят Бойко Борисов наруши мълчанието си по " Суджукгейт " и разяснява държанието на изгонения от Народното събрание и от ГЕРБ народен представител Живко Мартинов, рекетирал предприемач сякаш от името на Борисов и по този начин му отмъкнал 4 тона суджук.

Борисов разяснява тематиката в село Кабиле, Тунджа, където бе за откриването на логистичен център, пред публицисти, пред които не съумя да резервира успокоение.

" Всеки непрокопсаник е неотложно изритван и от Народното събрание, и от партията. Искам да запитвам това чудовищно закононарушение пазаруване на гласове по какъв начин Българска социалистическа партия го обясниха, откакто ще ме питате мене? Техният народен представител, потвърден, купил гласове и за президентските, и за парламентарните избори в Пловдивско, стои в Народното събрание. Да, позор ме е от такива депутати като моя, само че на мига партията го изрита отвред. Питам Българска социалистическа партия и този народен представител, който стои в Народното събрание, питахте ли ги за чудовищното закононарушение пазаруване на гласове?

Моето име не е обвързвано по никакъв метод (бел. ред. - със суджуците). Аз съм разпоредил следствие, потвърдили сме го и сме го дали го на прокурорите. Нали разбирате разликата? Никой не ни е хванал в това. Когато съм схванал, на мига сме създали оперативните следствени дейности с ДАНС, потвърдили сме го и сме го дали на прокурорите. По-ясно по какъв начин да го кажа? Всеки непрокопсаник може да си измисли всичко ", съобщи министър председателят.

Той се оплака, че му се наложило да понесе целия позор от случилото се и макар решителните му действия, публицистите даже не го похвалили:

" Нашият на мига изчезна със всичкия позор, който понесох. Аз съм поставил резолюцията на ДАНС - цялостна разработка, даните - непосредствено на ВКП, да не идват при мен. Вместо да ме похвалите, че по този начин би трябвало да се реже, тъй като корупция има на всички места в света, на всички места, тъкмо такива съпротивителни сили би трябвало да има страната... Траях си един месец, но вие ме скъсвате един месец с едно и също ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР