Имала ли си някога безсънни нощи, тревожейки се за това,

...
Имала ли си някога безсънни нощи, тревожейки се за това,
Коментари Харесай

Шест скрити доказателства, че той е заинтригуван от теб

Имала ли си в миналото безсънни нощи, тревожейки се за това, че си влюбена си и чудейки се дали и той е заинтересован от теб? Притеснително ли е да не знаеш какво усеща той към теб? И се чудиш дали той скрито те харесва или не?

И затова, най-трудният и разочароващ аспект на влюбването е да не знаеш дали другият те обича или не. Хората не всеки път са открити и почтени с мислите и възприятията си, изключително когато са сантиментални по природа. Действията обаче приказват по-силно от думите, а езикът на тялото е най-силният от всички. Той може да покаже доста повече от всички думи на света.

И по този начин, ето шест сигнала за езика на тялото, които ще ти оказват помощ. Така ще  разбереш дали индивидът, по който си увлечена, в действителност те харесва и е заинтересован от теб:

Оправя си косата.

Ако си оправя косата понякога, най-вероятно се пробва да притегли вниманието ти и ще го направи. Той би го направил, тъй като се преструва, че прави нещо, тъй че да го погледнеш. Този език на тялото е прикрит факт, че той има уязвимост към теб. Желанието му е да му обърнеш внимание, да забележиш, че поставя старания да наподобява добре и желае да те впечатли.

Повдига си веждите.

Ако отворът на очите му се разшири, до момента в който приказва с теб и повдига вежди, това е знак. Той в действителност се интересува да обърнеш внимание на това, което казвате. Дори и да е изтощен, някой, който е притеглен от теб, може незабавно да развесели очите си. Това демонстрира, че той те слуша и пробва да вникне в това, което му се приказва.

Осъществява спомагателен зрителен контакт.

Когато мъжът е притеглен от някого, той нормално реализира. Този зрителен контакт продължава по-дълго от нормално и постоянно се трансформира в любопитен взор. Това може също да значи, че той е интимно притеглен и заинтересован от теб. Докато този непосредствен и нескончаем контакт може също да демонстрира появяването на възприятие на привличане. Той няма да ви гледа дълготрайно, в случай че не изпитва нищо към вас.

Върви до теб.

Ако той върви до теб, това значи, че му харесва да бъде в близост. Желанието му е да бъде покрай теб и до някаква степен да те пази. Колкото по-близо е, толкоз по-вероятно е да го забележиш и той няма да изпусне опцията да го направи.

Показва мускулите си.

Той те харесва, в случай че може да откри опрощение да покаже мускулите си. Добър образец е, когато той навива ръкави на своята тениска, все едно му е горещо.Той може да не го осъзнава, само че всъщност желае да мислиш за него като за мачо. По този метод демонстрира какъв брой е мощен и може да те пази, а с това да бъде твоят воин.

Кара те да се смееш.

Жените в действителност са привлечени от мъже, които ги карат да се смеят. Споделеният смях е един от най-хубавите способи да се свържете с някого. Това е добър знак, че и е заинтересован от теб, в случай че се майтапи или се държи по-забавно от нормално. И защото смехът освобождава допамин, колкото повече мъж може да ви накара да се смеете, толкоз по-привлекателен ще бъде той за вас. Когато хората харесват някого, само че не желаят той да знае, те се държат друго.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР