Имах тумор в мозъка, но успях да премина през тази

...
Имах тумор в мозъка, но успях да премина през тази
Коментари Харесай

Ексклузивно! Сестрата на Бойко Борисов проговори за смъртта на родителите си и жестоката битка с тумора…

Имах израстък в мозъка, само че съумях да мина през тази болест. Това съобщи пред Нова телевизия сестрата на Бойко Борисов – доктор Красимира Иванова. “Минах през интервала, в който нямах коса, ходех с кърпички, стоях у дома и плачех много”, добави тя.

“Касата би трябвало да заплаща за всички новаторски лекувания за тежко заболели хора, които са здравно обезпечени. Смятам, че това е справедливо”, сподели сестрата на Бойко Борисов.

“Аз 35 години заплащам здравните си осигуровки и в случай че нуждая се, мисля, че Касата би трябвало да ми помогне, по този начин, както имах потребност преди 5 години”, разяснява доктор Красимира Иванова.

“Това са страшни болести. Моето семейство е минало през целия този пъкъл. Първо майка ми умря от рак, след това татко ми умря от Хепатит Ц. Той беше заразен”, изясни тя.

“Аз също минах по този път. Много късно разбрах, че имам израстък в мозъка, само че, популярност Богу, не беше заплашителен и съумях да мина през това нещо. Не ми се наложи да заплащам за новаторско лекуване. Но даже в този момент, когато би трябвало да отида на профилактичен обзор, се опасявам заболяването да не се върне”, разкри сестрата на Бойко Борисов

“Вчера се видяхме с брат ми и сина ми. Отдавна не се бяхме виждали и си говорихме за новите попълнения в нашето семейство. Ние не разясняваме професионалните си отговорности. Този мораториум не трябва да се политизира”, безапелационна е доктор Красимир
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР