“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В

...
“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В
Коментари Харесай

Екскметът на Благоевград К. Паскалев: Срам ме е от поведението на ръководството на БСП към нейните кадри и към президента

“Има три точки в дневния ред на Националния съвет. В нито една от тях не написа нищо за наказания”. Това заявиКостадин Паскалев от Българска социалистическа партия преди началото на съвещанието на "Позитано " 20.

Според Паскалев няма съображение за наказване на Зарков, Гечев и Лечева. “Те тримата трябваше да се съветват с управлението на Българска социалистическа партия, тъй като това е извънредно виновна задача, а те не са го направили”, счита Емил Георгиев,предава Nova.bg.

“Срам ме е от държанието на управлението на Българска социалистическа партия към нейните фрагменти и към президента ", сподели още Паскалев. И дефинира репликите на Корнелия Нинова към Румен Радев като "истерични излияния, които нямат нищо общо със здравия политически разум”.

Неговото мнение споделя и Калоян Паргов. “Неведнъж съм казвал, че с най-рейтинговия човек в страната не трябва да се караш и да влизаш в конфликти”, сподели Паргов.

Според него “всяка партия би се гордяла, в случай че за министри бъдат определени нейни представители или членове в народен орган”. “Това е оценка на нейното качество. Партията обаче не може да носи отговорност за техните действия”, разясни той.

"Президентътпостъпи на правилото "Няма ненаказано добро”, тъй като тъкмо госпожа Нинова го направи президент ", разяснява от своя страна Емил Георгиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР