Има такъв народ влезе в отбора на ГЕРБ и ДПС.

...
Има такъв народ влезе в отбора на ГЕРБ и ДПС.
Коментари Харесай

Има такъв народ заигра в отбора на ГЕРБ и ДПС

" ИТН " влезе в тима на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това стана ясно през днешния ден при започване на съвещанието на Народното събрание, когато депутатите сътвориха Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на газопроводи за транспорт на природен газ от Руската федерация - " Южен поток " и " Турски (Балкански) поток ", и аргументите за забавянето на плана IGB (Междусистемна газова връзка: Гърция-България).

Вносители на предлагането за основаване на комисията са депутати от Движение за права и свободи. Проблемът породи, когато се стигна до избор на ръководител.

От Движение за права и свободи предложиха Станислав Анастасов за ръководител на комисията. От " Продължаваме Промяната " също желаеха да оглавят комисията и предложиха за поста Иван Манев.

При гласуването и двамата не събраха 50% плюс 1 от присъстващите и никой не бе определен, защото явно " ИТН " гласоподаваха дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Шефът на Народното събрание Никола Минчев разгласи, че определен е Манев, тъй като е имал повече гласове като брой. Това обаче бе оспорено - с съображение, тъй като опонира на правилника - от " ИТН " и ГЕРБ.

" Вече ще ви би трябвало консенсус. Няма да можете изберете началник на КПКОНПИ, няма да измененията закона ".

Това съобщи очевидно доволният Радомир Чолаков (ГЕРБ) от парламентарната естрада.

Впоследствие Минчев призна, че е позволил неточност. Ново предложение за началник бе направено от " Възраждане " - Искра Михайлова.

Десислава Атанасова (ГЕРБ) съобщи, че са подкрепили Анастасов, тъй като е в съпротива. И предложи нова претендент - Жечо Станков,

Андрей Гюров ( " Продължаваме промяната " ) предложи да се гласоподава съпредседателство на Манев и Анастасов. Атанасова съобщи, че това предложение е неприемливо. Председателят Никола Минчев се съгласи с нея.

Веднага по-късно от " Продължаваме промяната " предложиха за ръководител Петър Кулински.

Мустафа Карадайъ пък издигна Рамадан Аталай.

Нито една от номинациите още веднъж не бе определена. Карадайъ предложи Минчев да свика първото съвещание на комисията и тя там да си избере ръководител.

От " Възраждане " предложиха Георги Георгиев, който също не бе определен.

След това гласоподаване Народното събрание стартира идната точка от днения ред и комисията остана без ръководител.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР