Има такъв народ категорично няма да подкрепи коалиционно правителство на

...
Има такъв народ категорично няма да подкрепи коалиционно правителство на
Коментари Харесай

ИТН ще преговаря пак с досегашните си партньори за кабинет

" ИТН " изрично няма да поддържа съдружно държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи, разгласи през днешния ден зам.-председателят на партията Тошко Йорданов след диалог на депутати с жителите в Стара Загора.

" Но те си имат към този момент болшинство ", означи дясната ръка на Трифонов.

Коментарът е във връзка тезата на Има Такъв Народ, че някогашните им сътрудници са в " коалиция " с партиите на статуквото, откакто ГЕРБ, Движение за права и свободи, Политическа партия и Демократична България дружно поддържаха френското предложение за Северна Македония. Което стана дни, откакто Има Такъв Народ пък поддържаха ГЕРБ, Движение за права и свободи, само че и " Възраждане " във вота на съмнение против кабинета.

Йорданов обаче прибавя, че въпреки всичко ще се водят диалози Демократична България, Политическа партия и Българска социалистическа партия за ново държавно управление. Но не " непременно ". Бившите им сътрудници обаче към този момент дадоха индикация, че изключват партията на Трифонов, която се чака да получи по-лош резултат на предстоящ избор, от договаряния след решението им да изоставен обединението, което докара до края на 99-тото държавно управление след 195 дни.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР