Има смешен плач за известен брой столчета - на главния

...
Има смешен плач за известен брой столчета - на главния
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: От момента, в който Борисов назначи Цацаров за главен прокурор, работата на прокуратурата е политизирана

" Има комичен рев за прочут брой столчета - на основния прокурор и на 10-на души към него. Ако бях министър председател, щях да подаря на Гешев определените съчинения на Илф и Петров с " Дванадесетте стола "  и " Златният телец ". В закриването на спецсъда няма никаква драма. Делата на спецпрокуратурата ще следват своя предначертан по процедура ход, целият звук какво ще се случи с тях е комичен, дребнотемие. Да ги закриват по-бързо ". Това съобщи някогашният вътрешен министър и юрист Емануил Йорданов за 

Според него от момента, в който Борисов назначил Цацаров за основен прокурор, работата на прокуратурата е политизирана. " И продължава по този начин до момента, другояче в прокуратурата има задоволително грамотни хора. Имаме задържане въз основа на закона за задържане на Министерство на вътрешните работи. Борисов влезе в ГДНП, както се влиза в дискотеката на Коцето в Студентски град - с ръцете в джобовете. А по време на ръководството му имаше рухване на колене и слагане на белезници. Скептичен съм, че от делото ще произлезе нещо. Той е на прицела на прокуратурата от немай къде ", уточни той.

По думите му обвинителният акт по делото за финансиране на интернационален тероризъм е пасмина от общи приказки и по тази причина делото не може да стартира, а прокурорът е измежду най-приближените на Гешев. " Колко съглашения са подписани след престояване в следствен арест? Спецпрокуратурата е предложила доста такива, карат обвинения да подпише, водят го в съда ", разкри Йорданов. 

Той дефинира инспекцията на прокуратурата за изявленията на депутата на ``Възраждане " Елена Гунчева по член 1 от Наказателен кодекс за закононарушение против Републиката като безперспективна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР