Има само един начин за прекратяване на войната - чрез

...
Има само един начин за прекратяване на войната - чрез
Коментари Харесай

Кирило Буданов: Има само един начин за прекратяване на войната

Има единствено един метод за преустановяване на войната - посредством връщане на територията на Украйна в границите от 1991 година, сподели Кирило Буданов, шеф на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, в изявление за РБК-Украйна. Според него това може да стане още тази година.

Коментирайки известията за идното контранастъпление на въоръжените сили на Украйна, той даде обещание " значима борба в новата история " на страната.

" Ние се приближаваме до забележителна борба за актуалната история на Украйна. Това е реалност, всички го схващат. Кога ще стартира, това е тайнственост. Но всички схващат, че се приближаваме към нея ", сподели той.

" Това, че всички се готвят (за контранастъпление), е реалност. Какъв ще бъде резултатът - след известно време ще забележим всичко това. Мисля, че обилни територии ще бъдат върнати със мощ по време на тази интервенция. Но в какви посоки и тъкмо по какъв начин - ще се въздържа от това, скърбя ", добави шефът на разузнаването на Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР