Има различни начини да комуникирате с интуицията си. Ако искате

...
Има различни начини да комуникирате с интуицията си. Ако искате
Коментари Харесай

Интуицията винаги знае правилния отговор – следвайте я!

Има разнообразни способи да споделяте с интуицията си. Ако желаете да подобрите връзката с интуицията си може да употребявате няколко разнообразни техники и да определите коя от тях ви пасва най-добре. Ако се пробвате да водите по-добър и съзнателен живот, интуицията ще бъде един доста добър ваш ориентир, който ще ви демонстрира посоката на придвижване. Интуицията постоянно знае верния отговор и в случай че я следвате ще постигнете доста от фантазиите в живота си.

1. Попитайте тялото си: Когато не сте сигурни по кой път да поемете в живота, попитайте тялото си!

Например, в случай че се колебаете дали да приемете предложение за работа, седнете умерено и затворете очи. Направете няколко дълбоки вдишвания и изчакайте, до момента в който се почувствате спокойни и уравновесени. След това попитайте тялото си дали да приемете работата и си представете по какъв начин сте приели новото предопределение. След това с към момента затворени очи, направете психологично сканиране на тялото и обърнете внимание на това по какъв начин се чувствате.

Интуицията ви сигурно ще провокира някаква реакция на тялото. Ако се чувствате добре, усещате неспокойствие в сърцето си и кожата ви настръхва, интуицията ви подсказва, че работата е тъкмо за вас. Ако се чувствате изцедени, зле и като че ли стомаха ви е вързан на възел, значи би трябвало съществено да помислите, дали да приемете предлагането за работа.

2. Търсете знаците: Друго нещо, което можете да извършите е да търсите избрани знаци в заобикалящата ви среда.

Например, в случай че сте по средата на под напрежение диалог с другар или родственик, спрете разногласието и погледнете нагоре, с цел да разберете от какво ще бъде привлечена вашата визия. Ако да вземем за пример видите знак „ Стоп “ или „ Преминете с нараснало внимание “, това може да е сигнал от интуицията да спрете диалога или да се опитате да изгладите разликите си.

Това не е инцидентно, знаците се появяват във визията ви заради някаква причина. Доверете им се, когато имате потребност от тенденция, тъй като те ви носят следи, предизвестия или поддръжка.

3. Изберете си „ късметлийски “ знаци: Друг метод да споделяте с интуицията си е като определите, кои са знаците, които ви носят шанс.

Много хора харесват четирилистните детелини, пеперудите или избрана марка автомобил. Затворете очи и помолете интуицията да ви покаже определените щастливи знаци, когато сте поели по верния път.

Винаги, когато видите (или чуете) тези щастливи знаци ще знаете, че получавате поддръжка от интуицията си. Късметлийските знаци са като дребни „ намигания “ от страна на Вселената, която ви подсказва, че вършиме добър избор.

4. Попитайте интуицията и продължете напред: Ако въпроса, който ви тормози е по-сложен и отговори като „ да “ и „ не “ не правят работа, попитайте интуицията си за верния избор.

Седнете умерено, затворете очи и мислете интензивно за казуса, който ви тормози, в продължение на най-малко една минута. След това изкарайте това от съзнанието си и мислете за нещо друго, вярвайки, че интуицията ще ви даде най-подходящия отговор.

Може да ви озари страхотна концепция до момента в който шофирате, под душа или по средата на диалог на напълно друга тематика. Тази концепция безусловно ще изникне в главата ви от нищото.

5. Търсете връзка с интуицията през нощта: Сънищата са фантастично средство за другарство с интуицията.

Най-добрия метод за използване на тази тактика е тъкмо преди да си легнете. Затворете очи и помислете добре върху въпроса, за който се надявате на отговор от интуицията.

Може да получите отговор на казуса си по средата на съня, по тази причина е доста значимо да го запомните, откакто се разсъните. Възможно е да не помните безусловно нищо от съня си, само че на идната заран да знаете тъкмо какво да извършите.

Затова – когато ви следва значимо решение, постоянно е по-добре да преспите и тогава да решите какво да вършиме. Неслучайно поговорката „ Утрото е по-мъдро от вечерта “ е толкоз известна.

Всяка една от тези тактики е лесна за осъществяване и с течение на времето ще ви помогне да развиете по-добра връзка с интуицията си.

След като получите мечтаните насоки и отговори, отделете известно време, с цел да изразите признателност за помощта. Колкото повече цените помощта на интуицията си, толкоз по-лесно ще продължавате помощ и насоки в бъдеще. Вселената постоянно възнаграждава откровената признателност.

Инфо: http://media.newage.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР