Има продукти, които не се променят. Защо да ги променяш,

...
Има продукти, които не се променят. Защо да ги променяш,
Коментари Харесай

Култови продукти от известни марки. Разгледай класически стрийтуеър, предлаган в Sizeer!

Има артикули, които не се трансформират. Защо да ги променяш, в случай че са идеални? Разпознаваме ги от пръв взор и се отнасяме към тях като към остарели другари. Няма потребност да се потвърждават пред никого – към този момент са го създали. Въпреки многото сезонни нови оферти и микротенденции, тяхната известност не понижава. Какво ще откриеш в листата с стоманени стрийтуеър шлагери?
Раница Vans: match black & white
Do you wanna be off the wall? Заложи на раница Vans. Черна мешка с привличащо вниманието лого в макси вид ще вдигне равнището на всеки махленски сет. Търсиш по-силен резултат? Очаква те обемистия модел Old Skool Check Backpack с присъщия принт – емблематичната черно-бяла шахматна шарка. Раниците на Vans се съчетават съвършено с контрастиращи черно-бели графични аутфити, само че си коства да ги съчетаеш и с дръзки цветове – в последна сметка ти определяш на какво подхождат най-добре. Скейт стилът от дълго време излезе от ъндърграунда и завладя мейнстрийма, само че в никакъв случай не може да бъде изцяло обуздан. Възползвай се от това!
Шапка New Era – влез в играта
Впечатляващата шапка trucker, въодушевена от стила на водачите на камиони, или fullcap, без който е мъчно да си представим облеклото на хип-хоп групите? Минималистичен евъргрийн снапбек или бейзболна шапка с лого, което приказва за това, което харесваш? Който и маниер да избереш, памучната бейзболна шапка ще се впише в стила ти за напред. Имаш разполагаем доста нюанси, от бели и бежови до millennial pink, оранжево и наситено черно. Те ще наподобяват добре с всеки суичър и тениска, само че можеш да ги носиш и с кожено яке, дълго овърсайз есенно палто или – не напълно насериозно – с блестящи бижута. 

Суичър adidas… my adidas
Създадени за световноизвестни спортисти, с времето те превземат улиците и през днешния ден са известни като вечен олдскул. Суичърът с цип adidas Beckenbauer с три линии на ръкава и логото Trefoil работи за репутацията си повече от 50 години. Отличителната висока яка и лъскавата материя ще се съчетаят добре с дрехи, въодушевени от ретро стрийт стила, като да вземем за пример от 80-те. Съчетай суитшърта с панталони в същия цвят, шапка идиотка и, несъмнено, маратонки adidas Superstar – ще се превърнеш в ходеща класика.

Just jump: спортни екипи Jordan
Нещо повече от градска комфортна визия, освен това от баскетболна легенда. Спортните екипи с логото Jumpman на марката са познати от филми и телевизионни сериали, музикалните подиуми, мемета и градски графити. Известни са със своята мекост, само че също по този начин и за наелектризиращи цветове и привличащи вниманието елементи. Дали да избереш необятни крачоли или джогъри, crewneck или суичър с качулка? Дали ще избереш чисто зелено, тюркоазено или блестящо алено? Или предпочиташ чисто черна цялостна визия, която ще разчупиш с бейзболна шапка или маратонки? Какъвто и да бъде резултатът от твоя опит, ще изглеждаш добре. Защото емблематичният спортен екип Jordan постоянно наподобява паметно.
Откакто се помним – дънките Levi’s
Когато стана ясно, че улицата може да диктува модата, се оказа, че дънките Levi's са там от доста време. Носят се от бунтари в киното, рок звезди и нашите майки, те са обект на предпочитание от десетилетия. Голямото многообразие от кройки, в това число на ширина на крачолите или височина на талията, както и на цветове – с най-продаваните деним индиго и наследник деним отпред на листата – значи, че за всеки има съвършен модел. Дънките Levis наподобяват все по-добре с времето и са чудесни за опити. С какво ще ги комбинираш? С велурен суитчър, trucker яке или, може би емблематично, с бяла тениска? За неточности и дума да не става!

Искате ли още паметни артикули от най-яките марки? Заповядай в магазин Sizeer или онлайн и създай собствен личен канон!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР