Има причина Супербоул да е моментът, в който хората наистина

...
Има причина Супербоул да е моментът, в който хората наистина
Коментари Харесай

Disney представи специално видео на Супербоул, с което празнува 100-годишнината си

Има причина Супербоул да е моментът, в който хората в действителност чакат с неспокойствие да гледат реклами. Макар, че множеството биват пускани към седмица преди събитието, има и компании, които не разкриват клиповете си до последно.

Една от тях е The Walt Disney Company. Чакането си заслужаваше, тъй като мотивът в действителност е специфичен - развлекателният конгломерат отбелязва своята 100 годишнина на 16 октомври 2023 година

Планът е през цялата година Disney да чества феновете и креативните персони зад героите си. Първата стъпка е израз на благодарност със особено видео, което дебютира на 57-ото издание на Супербоул.

„ Удивително е да погледнем обратно към наследството на Уолт Дисни. С отбелязването на нашата историческа 100-годишнина почитаме несперния блян към съвършенство на Дисни. Този блян продължава да движи компанията напред и през днешния ден. Невероятно признателни сме на другите генерации по целия свят за това, че са неизменима част от историята ни и че приветстват героите ни в живота си през последния век “, сподели основният изпълнителен шеф на Disney Боб Айгър.

Видеоклипът Disney100 включва подиуми от безконечните класики на компанията, моменти от увеселителните паркове Дисниленд и фрагменти от скицирането на Мики Маус.

Какво следва за Disney през 2023?

В България от 17 февруари по кината потегля най-новият филм на Marvel Studios „ Ант-мен и Осата: Квантомания “.

След това, на 18 февруари във Филаделфия ще има премиера на изложбата " Disney100: The Exhibition " в The Franklin Institute. Експозицията ще обхване 10 галерии на 4500 кв. м. повърхност, като ще пресъздаде историите на Disney посредством новаторски технологии - архивът на Walt Disney (The Walt Disney Archives) ще покаже рядко виждани истински творби на изкуството, артефакти, костюми, декори и реквизити, атракциони от увеселителните паркове и доста други. Изложбата ще има няколко спирки в Съединените щати и из Европа. Локациите следва да бъдат споделени.

До края на годината целия свят ще може да види кино министър председателите от известните студиа под шапката на компанията - Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm и други. Част от филмите, които излизат през 2023 година са „ Малката нимфа “, „ Пазители на галактиката vol. 3 “, „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “, „ Капитан Марвел 2 ” и „ Привидения в замъка “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР