Има няколко очевидци, но те дават противоречива информация. Един е

...
Има няколко очевидци, но те дават противоречива информация. Един е
Коментари Харесай

Трагедия: Вдовицата на убития в София велосипедист сподели има ли вече следа от убиеца му

Има няколко очевидци, само че те дават спорна информация. Един е видял бял мерцедес, различен черен джип. Има разминаване и в часовете - съгласно едните е било в 8:30, съгласно други часът е бил 10 часа.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Силвия Господинова, брачна половинка на блъснатия и погубен велосипедист на кръстовище в София Константин Касабов.

По думите ѝ на това кръстовище няма камери.

"На околните търговски обекти има, само че качеството е доста неприятно и полицията прави старания да го почисти. На този запис видях по какъв начин минава с колелото и по-късно просто не продължава. Няма провали по велосипеда, изяснявам си го с това, че може да е поел удара с тяло, а може и да са му навлезли в пространството и да е отвеян от въздушната бликам.

Имаше доста контузии по тялото, тъй като при рухването то е поело удара. Той не се качваше за пръв път на колело, съзнателен водач е също по този начин. Занимаваше се и с изработката на колела ", описа още тя.

"Това което желая да кажа на водача е, че изпитвам болежка поради това, че брачният партньор ми го няма, само че не желая отплата. Надявам се, в случай че някой нещо е видял да спомага на полицията ", прикани още тя.

Припомняме, че повече от 40 дни Министерство на вътрешните работи търсят водачът, който блъсна и умъртви велосипедиста Костадин Касабов на 21 октомври, към 8.20 часа, на бул. "Рожен ", покрай кръстовището с ул. "Петър Панайотов ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР