Има нещо особено във времето преди Коледа и Нова година.

...
Има нещо особено във времето преди Коледа и Нова година.
Коментари Харесай

Истинската жена използва всяко предимство

Има нещо изключително във времето преди Коледа и Нова година. Усещане за приближаване до кей, закътан в утихнало време, празнични светлини и аромата на нехайно детство. Време за най-близките, само че и време за нас. Такова, в което си вършим равносметка за отминаващата година. Когато прехвърляме мислено свършеното и несвършеното и вършим проекти за идната. Време за въпроси.

Успях ли да бъда себе си? Успях ли да употребявам всеки миг пълноценно или продължих по инерцията на „ би трябвало “ и „ и има време “? Използвах ли всяко положително преимущество или продължих да бленувам, че стартирам всичко от на следващия ден?

Диетата, подреждането на дрешника, онлайн курса по испански, да си възнамерявам по-добре бюджета…

И в случай че това ви звучи познато, ето няколко настоящи преимущества, с които може да стартираме още през днешния ден.

Оптимизиране на бюджета:

 а iStock/Getty Images

Oт 6 дeĸeмвpи дo 2 януари може да участваме в новата игра Купон+ с приложението Lidl Plus. Ще трупаме суми при всяка покупка, без значение какво пазарим. Taĸa може дa спечелим обичани пpoдyĸти caмo зa 1 cт. и oтcтъпĸa oт 5 лева oт цената нa идната ни пoĸyпĸa. Пълните условия на играта може да разгледате .

А сред 27 дeĸeмвpи и 9 янyapи просто не би трябвало да пропущаме да проверим шанса си след всяка нова покупка във веригата, като единствено завъртим рулетката в приложението.

По-добра грижа за себе си

 а Lidl

И откакто сме набелязали преференциални предложения и благоприятни условия, идва ред и на това да се погрижим по-добре за себе си, без да товарим ненужно бюджета.

Може да разгледаме определени артикули ЕUCERIN, JAMIESON и ECODENTA, които да получим с 20% понижение до 31 декември, употребявайки партньорската стратегия на приложението .

Да се усмихнем на шанса си

 а iStock/Getty Images

Независимо дали имаме вяра в наричанията на коледните шансове, може да проверим какви купон-изненади е приготвило приложението за нас, като отваряме подаръчната кутия в приложението Lidl Plus всеки ден сред 20 и 24 декември.

Това са единствено три хрумвания за това по какъв начин може да се оглеждаме за преимуществата към нас всеки ден. Защото умеенето да сграбчваме момента е това, което ни прави същински дами. И надалеч не е належащо да бъдем съвършени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР