Има много спекулации защо не водим със Стефан. Щях да

...
Има много спекулации защо не водим със Стефан. Щях да
Коментари Харесай

Драматично в ефир! Щерката на Гала с тежка операция, водещата направи трогателна изповед от екрана!

Има доста спекулации за какво не водим със Стефан. Щях да се веселя, в случай че са правилни. Това, което се случва е доста тежко, изключително за мен като майка. Това съобщи в изключително включване в ефира на " На кафе " Гала, намирайки се пред столична болница. " Оперираха Мари през вчерашния ден. В болничното заведение зад гърна ни, среща се към момента тук. Всеки миг ще бъде изписана и ще се приберем с нея у дома. Това е повода да ни няма на ефир ", призна водещата.

" Опериращият доктор сподели, че щерка ми към този момент е добре. Не мога да не благодаря на всички, които се грижеха за нея, изключително на лекар Йовков. Операцията е много тежка, тъй като Мари е с една уязвимост на съединителната тъкан. Още като малко дете й се вадеше лакътната става. Спомням си по какъв начин един път щеше да падне и аз я хванах за ръката и тя й се извади. Има неустойчивост на ставите. В случая оперираха раменната й става. Тя има най-вече придвижване в човешкото тяло. Изваждането й нормално е съпроводено с изключително мощна болежка, при нея няма болежка, може би поради казуса й. Сега хванаха тъканта, която държи рамото с някакви скоби, които държат ставата да не излиза от гнездото. Предстои дълго възобновяване, би трябвало да я гледаме като бебе, тя е с шина. Забрани да я демонстрираме ", сподели Гала.

" Аз се завръщам в ефир тъкмо в този миг. Шегувам се. От на следващия ден ще сме в ефир. Благодарим на всички, които се отзоваха и ни заместиха. Няма да се разберем с Рачков , който се опита да ни изтласка от ефира ", сподели Стефан, който добави, че ще двамата ще водят от вкъщи си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР