Има ли причина да рушите малкото работещи неща в България

...
Има ли причина да рушите малкото работещи неща в България
Коментари Харесай

Карбовски плаче: Юроди, не затривайте България!

Има ли причина да рушите дребното работещи неща в България - Мариците, Лукойл, АЕЦ, земеделие, смисъл, левова валута, народец? На кое от тия неща сте му намерили сурогат? И на народеца ли? С този избирателен коментар излезе в обществените мрежи Мартин Карбовски.

Имате ли заместващи мощности за Мариците, Лукойл, АЕЦ, земеделие, смисъл, благополучие, народец?

Нямате. Трошите едно по едно всяко работещо нещо в Бълагрия, до момента в който имитирате борба с Русия.

Чупите армията, пазите секрети какво изнасяте, с цел да спасите Украйна, само че да поломите България?

Телевизията ви отразява като естествени грижливи за моралните полезности хора. Но ние ви усещаме като изгребващи последните работещи сърца на страната. ПАВЕЦ Чаира - примерно, не беше ли работещо сърце на страната?

Защо убивате България? Накъде сте тръгнали? 

Тя без предприятия някак ще работи, ток ще купуваме извън. Нефт ще търсим да не е съветски. Добре бе.

Но за какво и по какъв начин успяхте да накарате всички нас да бъдем отвратени от всяко занятие с публични каузи и политика? Как ни отвратихте и ужасихте от Европата, която лелееме?!

Как ще живеете откакто ограбите няколко предприятия, няколко заема за милиарди - и най-после разрушите вярата, че имаме страна?

Как ще живеете откакто счупите и това? 

Вярата, че имаме страна устоя на османите, на фашисти и на комунисти. А през днешния ден вие си играете с наследството на велики хора и го разпилявате като стотинки между тях?

Защо убивате тази страна? Кой ви роди такива безродни и глупави, лъжливи и злокобни, млади и самоуверени - хора, които служат на Дявола и трошат държавността с обещания за “щеимавсичкозавсички ”. Откъде бе?!

Майки имате ли? Вие разрушавате тъканта на вярата, че може да има българска страна. Вие не сте грешници. Вие сте инфернални предатели на Смисъла, Бъдещето и жилавата българска Вяра, вие сте затрудняващите Бъдещето. 
Спрете се, юроди, не убивайте тая България.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР