Има ли нещо по-тъпо от германски комедиен сериал, монголски електроинженер

...
Има ли нещо по-тъпо от германски комедиен сериал, монголски електроинженер
Коментари Харесай

Кубето на Пепи Илиев лъсна като задника на Риана и закопа Слави Трифонов

Има ли нещо по-тъпо от немски комедиен сериал, монголски електроинженер и дует сред Криско и Галена? Има, несъмнено - български политически пиар. Що за глупак разреши на маниакалния нарицисист Петър Илиев да пуска в ефирен ефир поучителен фалцет като полупияния Адолф Хитлер в берлинска бирария през 1936 година? Само два дни преди да се гласоподава кабинетът на „ ИТН “ това не е просто самопрострелване в крайници, това е ритуално аутодафе като на будистки духовник против английския колониализъм, след което Слави в никакъв случай повече няма да се изправи, колкото и патерици да тури под мишница.
Бойко Борисов може да беше примитивен до погнуса, само че имаше нюх по кое време да забрани на циркаджийски недоразумения като Дани Ръбъл да пишат във фейсбук и да каже на вярната суфражетка Севда да си седне на дупарата и да не се обажда по време на конференция. В „ ИТН “ обаче всеки полуидиот има право на несанкционирана медийна изява. Което е колкото демократично, толкоз и пагубно за несбъдналото се политическо мутантче от „ Левски “ Г. Защото там хората с отклонения са прекалено много.
Синеокото прелъщение Катерина Ряхова, която връцка розови костюмчета да краси новия парламент, би трябвало да е пиарка на „ ИТН “. Ако в миналото в живота си е правила друго, с изключение на да раздава флайъри за „ Билла “ или „ Кауфланд “, тя трябваше с цената на живота си да не разрешава на Петър Илиев да дава изявленията. Особено в часовете, в които се взема решение ориста на кабинета.
За отговорника по връзки с обществеността се приказва какво ли не - че е манипулатор на отзиви и настройки, че показва обстоятелствата, изкривени в призмата на личната му заплата, че ловко прикрива гафовете на тези, които са го наели и крайната му цел е да заблуди обществото. В това отношение нашенските пиари са света вода ненапита – те освен не прикриват, а разрешават на работодателите си да показват всичките си душевен отклонения и личностни извращения с искряща искреност.
За 29 минути в ефира на Нова ТВ кубето на Петър Илиев лъсна по-силно от заголения гъз на колежката му от Барбадос Риана и извади очите на политическите наблюдаващи, съдружните колебатели и гласоподавателите – елементарни сеирджии – мастурбатори. Няма да встъпвам в разбор на самостоятелните особености на този поразителен субект, всеки може да му се наслаждения на лична отговорност.
Въпросът е за какво юристът, който до момента за всеобщо благополучие мълчеше, не беше прикрит, вързан и със запушена уста от съпартийците си? Поне до момента в който не мине гласуването в парламентарната зала? Да пуснеш Петър Илиев в ефир е като да дадеш на Боби Михайлов или Бойко Рашков каса бира – последствията са непредвидими, само че наложително трагични. Това е по-голям гаф от слогана „ Европа ни чува “, с който подслушвач №1 на Републиката Цецо Цветанов водеше акцията на ГЕРБ през 2013-а. Или оповестяването на Цецка Цачева за „ Майка на нацията “.
Съществуват два разновидността – от „ ИТН “ или са непростимо глупави, или психопатично нагли, с цел да си разрешат сходна изцепка. И двата са еднообразно трагични за тях и за България.

Евгени Чертовенски
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР