Има ли дим без огън? Въпросът изниква основателно покрай една

...
Има ли дим без огън? Въпросът изниква основателно покрай една
Коментари Харесай

Темата за гръцкия остров и Борисов свали предаването на Милен Цветков

Има ли пушек без огън? Въпросът изниква основателно около една евентуално измислена обява за гръцки остров, за който се твърди, без доказателства, че е добит от премиера Бойко Борисов.
 Премиерът ядосан на гръцки медии: Гръмнали, че съм купил остров. Нещастни, долни лъжци жълти! Мръсници!
Темата би замряла като хипотетична подправена вест в никому незнаен уебсайт, в случай че самият министър председател не я бе повдигнал пред български публицисти в Брюксел преди дни. Но историята не свършва дотук, а повдига нови въпросителни. 

Истинна или не, " новината "  за въпросния остров мощно явно тормози освен министър-председателя, а и Нова телевизия - една от най-влиятелните и оформящи публичното мнение медии в страната. Дотолкова, че телевизията е свалила от ефир снимано предаване на Милен Цветков по тематиката. На негово място в понеделник вечерта бе излъчен остарял запис.

Завесата повдига журналистът Мирослав Иванов, който написа за интернет уеб страницата " Студио Трансмедия ". Иванов е уважавано име в гилдията, създател на голям брой разследвания по финансови и стопански тематики.

" Снощи ме каниха от " Часът на Милен Цветков " да разясняваме " подправената вест " за купения от премиера остров в Гърция и неразбираемата, непредвидена гневна реакция на Борисов на дописката в един неизвестен и неизвестен уебсайт.

Писах един текст в Студия Трансмедия по тематиката и те го прочели.

Нямах опция да отида и отхвърлих. Днес разбирам, че обявеното по малкия екран предаване не се е състояло, а са завъртели запис на друго.

Преди има-няма половин година гостувах на BITelevision в предаването BIT Честно казано на Люба Кулезич. Коментирахме контрабандата скица на " Булгартабак " и неналичието на страна, която да се намеси. След няколко дни - ни предаване, ни телевизия.

Каква е разликата ли? Вече предаванията ги спирам даже без да вървя.

Та да си знаете, сътрудници, повече да не ме каните въобще, написа тази заран Мирослав Иванов.

OFFNews потърси Нова тв за позиция, само че от пиар отдела към този момент не разясниха тематиката.

Водещият Милен Цветков също не пожела да разяснява.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР