Има жени с по-особена харизма и сила на характера, които

...
Има жени с по-особена харизма и сила на характера, които
Коментари Харесай

Умните жени привличат мъже от тези 3 зодии

Има дами с по-особена харизма и мощ на характера, които притеглят към себе си постоянно избран вид хора. Има дами, които знаят какво желаят от живота и по какъв начин да го получат. Те са мощни, умни и самостоятелни дами, които не вършат взаимни отстъпки с индивида до себе си и за тях с цялостна мощ важи максимата - " По-добре сама, в сравнение с зле съпроводена ".

Открита е причинност, че тъкмо тези дами притеглят към себе си мъже от три избрани зодии, които като че ли са най-подходящите сътрудници за тях и единствено те имат силата да укротят, схванат и обикнат същински тези дами.

Телец

На представителите на зодия Телец им подхожда жена, която е самоуверена, блестяща, енергична и радостна. Телецът няма да се изплаши, в случай че дамата до него е интелигентна и проницателна, а в противен случай, ще бъде горделив от този факт.

Козирог

Той харесва умни и рационални дами, с който може да организира изчерпателен диалог. Трябва му жена, която не просто ще го разбере, само че и ще знае по какъв начин да му даде съответен съвет.

Лъв

Мъжът Лъв харесва мощни дами, които не се опасяват да се борят с доминантната му природа. Само една умна и мъдра жена може да възбуди интереса на Лъва, който я приема не като плячка, а като равна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР