Има и такива момичета, които никога не биха си признали,

...
Има и такива момичета, които никога не биха си признали,
Коментари Харесай

Тя те харесва тайно? Ето как да разбереш

Има и такива девойки, които в никакъв случай не биха си признали, че харесват някого. Дори и да са луди по него, ще стоят в профил и скрито ще го гледат. И ще се надяват той да ги забележи. Но уви – момчетата не могат да четат мисли. И няма по какъв начин да знаят по кое време едно момиче ги харесва и по кое време не.

Срамежливостта е сладка, само че от време на време може да ни изиграе неприятна смешка. И до момента в който се опасяваме и срамувате да споделим възприятията си, гледаме по какъв начин някой отмъква под носа ни този, който ние сме желали да имаме.

Жената може и да е смела, само че стане ли въпрос за усеща, доста мъчно ще си признае, че има такива. Трябва да е несъмнено в мъжа насреща, че и той не е апатичен към нея, другояче ще мълчи до последно. Но въпреки всичко даже и да не си признава на глас, че харесва някого, държанието ѝ я издава.

Ето какво издава, когато дамата харесва скрито един мъж.

 

Винаги е до него

Един от ясните знаци, които демонстрират, че тя е луда по него е, когато е разполагаем постоянно да му помогне, без значение кога. Няма значение дали е на обяд или в два през нощта, влюбената жена постоянно е подготвена да помогне. И освен го прави, само че желае и той да знае, че може да разчита на нея.

Освен това, тя ще държи момчето, което харесва да знае, че сега е свободна и не е във връзка, даже и неангажираща. Фин намек, който единствено същинският разбирач ще разбере. Независимо от вниманието, което получава от другите мъже, няма да вземе нито един от тях под внимание. Защото за нея останалите нямат никакво значение. Интересува се единствено от един човек, само че по кое време ли ще има смелостта да си признае намерено?

Любопитна е за другите девойки

Тук към този момент играта става по-сериозно. Няма нищо по-опасно на света от ревностната жена. А дамата, която те харесва може да те ревнува даже и от въздуха. Ясен знак, който демонстрира, че тя е луда по теб е, когато непрекъснато се интересува от девойките в обкръжението ти. С коя излиза, с коя си пишеш и така нататък Не си мисли, че го прави, тъй като ти мисли положителното и не искаш да бъдеш засегнат. Тя те подлага на този разпита, тъй като желае да изследва добре конкуренцията и да знае има ли заплаха скоро да започнеш да излизаш с друга. Ако е по този начин, това значи, че тя би трябвало да преглътне срама и страха и да си признае възприятията. В противоположен случай някоя друга ще получи това, което тя по този начин мощно желае.

Иска да те накара да се почувстваш специфичен

Една доста блага и сладка линия на влюбената жена е, когато тя желае да накара момчето, което харесва да се почувства специфичен и обичан. И това нормално се случва освен на мотиви, само че и всеки ден. Ако тя ти прави най-прекрасната изненада за рождения ти ден и непрекъснато повтаря какъв брой благ и грижлив си и по какъв начин заслужаваш най-хубавото, то сигурно това момиче е хлътнало до уши по теб. Не го мисли доста. Момичето, което желае най-хубавото за теб е най-хубавата за теб.

Дава ти цялото си внимание

За никого не е загадка какъв брой влюбчива може да бъде една жена. Да, тя може да е всякаква и да желае и невъзможното, само че влюби ли се в теб – ти ще си най-обгрижвания мъж на света. Ако тя те харесва, без никакви подозрения и с най-голямо наслаждение ще ти подари цялото си внимание и няма да желае безусловно нищо в подмяна. Няма нищо по-сладко от това. Но единствено същинските мъже ще го оценят. Останалите даже няма да виждат по кое време една жена ги харесва и какъв брой грижовно може да бъде тя.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР