Има и решения, има и много бързи фактически действия, които

...
Има и решения, има и много бързи фактически действия, които
Коментари Харесай

Борисов: По-реална коалиция няма как да бъдем

Има и решения, има и доста бързи в действителност дейности, които да се създадат като се стартира от контрола на това, което влиза в България. Учудвам се, че и министър председателят и министърът не престават да не се срещат, да не вземат решение въпроса и той да ескалира. София е привикнала с митингите, Орлов мост с месеци стоеше затворен. Сегашните ни некоалиционни сътрудници не са привикнали с това. Всичко се взема решение с разговор.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Все още не съм чул икономическият министър, комерсиалните аташета какво вършат. Това е голям уред, който стои и чака Народното събрание да вземе решение. Всичко в тази страна, което е станало позитивно и положително, е станало с разговор ", добави Борисов.

" Ние не гледаме единствено един бранш. Пазарна стопанска система, всеки може да направи каквото пожелае, откакто си е платил налозите ", уточни той.

Борисов разяснява и възможната промяна на министри и насочи зов към тях: " Питам ги къде да, какво вършат откакто има проблем. Умолявам да станат дейни, да се срещнат с хората и да решат проблемите. Ако има законодателна потребност от нещо ние сме отсреща, ще го вкараме и на следващия ден ще го решим ", изясни той.

Той още веднъж не сподели кой ще е претендентът за кмет на София и изясни, че за тях има по-важни неща за решение сега.

" Това, че не сме коалиция вече стартира да става смешно за хората, тъй като не дава отговор на истината. Ние по-реална коалиция няма по какъв начин да бъдем. Нямаме хора във властта, само че се усещаме виновни тъй като сме дали своят вот за това държавно управление ", уточни той.

На въпрос дали Движение за права и свободи е в обединението той сподели: " на процедура да ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР