Има хора, които сякаш са с 2 лица и никога

...
Има хора, които сякаш са с 2 лица и никога
Коментари Харесай

Ще ви забият ножа в гърба с усмивка! Очаквайте предателство ...

Има хора, които като че ли са с 2 лица и в никакъв случай не знаете какво може да очаквате от тях. Астрологията слага всички зодиакални знаци в три групи, едната от които се назовава променлива. Нейните представители Риба, Дева, Близнаци, Стрелец са доста непостоянни и са предразположени към изменничество. Ето какво можем да чакаме от тях съгласно главните черти на характера им.

Близнаци
Това е най-двойственият знак. Често хората споделят, че в Близнаци живеят двама душа и в това има доста истина. Докато са най-верните другари и са подготвени на всичко за вас, внезапно те могат да се трансфорат във ваш зложелател. Без да дават доста пояснения, единствено тъй като по този начин са го почувствали, Близнаци ще ви предадат и ще си тръгнат от вас. За всеки измяната е плашещо, тъй като постоянно се случва ненадейно. Човекът, който считате за най-хубав другар до през вчерашния ден, в този момент може да се трансформира в безсърдечен зложелател. Такъв е казусът с Близнаци. Пазете се от тези хора, тъй като колкото и да им обяснявате, че сте им правилни, в случай че те са си наумили, ще ви наранят.

Риби
Безволни и слаби знаци, Рибите през целия си живот търсят по какъв начин по най-хубавия метод да уредят сметките си с другите. Те могат да предадат освен ползите на околните си, само че и личните си идеали. Ако хората от зодия Риби осъзнаят, че това е потребно за тях, те ще трансформират своите усеща, както и обкръжението единствено за една нощ. Нестабилността и лицемерието са присъщи за някои от представителите на зодия Риби. В същото време те могат да показват безнадеждната си обстановка в такава трагична светлина, че някои чувствителни хора даже ще ги съжалят. Рибите може да станат по-отговорни и добре единствено в случай че осъзнават, че в случай че желаят хората да ги почитат, те също би трябвало да почитат и почитат другите, написа iwoman.bg.

Дева
Девите доста постоянно могат да ви предадат, с цел да се предпазят от нещо. Ако по някакъв метод са почувствали, че някой не е откровен с тях или пък че може да ги нарани, те доста деликатно ще обмислят всеки един свои ход и ще работят. В най-неподходящия миг, те ще ви предадат без да им мигне окото. Ако желаете да се предпазите от това, поговорете с Девата, като й обясните, че всички терзания са в нейната глава и вие в никакъв случай не сте мислили нещо неприятен. Девата може да съобщи сътрудник, в случай че желае да заеме неговото място. Тя няма да се спре пред нищо, с цел да реализира това, което си е наумила, само че по този метод може да нарани най-близките си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР