Има едно единствено възможно мнозинство с на “, което да

...
Има едно единствено възможно мнозинство с на “, което да
Коментари Харесай

Радан Кънев: Мнозинство с трети мандат за ДБ е възможно само с ГЕРБ и ПП


„ Има едно само допустимо болшинство с на „ “, което да бъде подкрепено от „ “ и от. Изключително мъчно, може би невероятно “, сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ евродепутатът от Демократична България Радан Кънев.

Според него диалози сред Демократична България и в сегашния миг са невъзможни поради позиционирането на левицата във външнополитически проект.

„ Всякакви диалози с в сегашната външнополитическа обстановка при тяхното позициониране към експанзията на Путин в Украйна за мен са изцяло безпредметни. Следих на екрана всяко едно гласоподаване – и „ “ нямат разнообразни гласове. търси в нишата на „ “. Това значи, че санитарният кордон към „ “, който Слава Богу всички съблюдават, би трябвало да се отнася и за партията на госпожа Нинова “, разяснява Кънев.

Евродепутатът посочи, че последните два дни е прекарал в българския парламент. По думите му дебатите в Народното събрание чести излизат от границите на положителното образование и трибуната се употребява с предизборна, а не със законодателна цел.

„ Важно е България да има постоянно определено, конституционно и устойчиво държавно управление. Не просто да се избере държавно управление, само че да има едно равнище на консенсус оттатък разногласията “, сподели Кънев. Той посочи, че това е значимо поради основните тематики, като влизане в Еврозоната и в, както и законодателството към Плана за възобновяване.

Не можем да си позволим повече да сме в ръцете на един човек, никой не си и е представял, че един човек може да ръководи две години, сподели още евродепутата, визирайки президента Румен Радев.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР