Среща в 120 минути“ с един български студент. Севдалин Тлаченски

...
Среща в 120 минути“ с един български студент. Севдалин Тлаченски
Коментари Харесай

Абитуриентът Севдалин Тлаченски, който е с аутизъм: Думи на прага на зрелостта

Среща в „ 120 минути “ с един български студент. Севдалин Тлаченски е с аутизъм, което го прави още по-специална персона. Неговото изпращане към този момент е минало и показа, че вълнението е било огромно както за него, по този начин и за съучениците му.

„ С времето започнах да съзнавам, че строгостта на учителите е основателна. Те желаят да приключим и от нас да излязат извънредно очевидни експерти “, споделя Севдалин.

От ефира на bTV той им благодари.

 Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 2 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 2 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ) 1 мин. Тир отряза две дървета, счупи дирек и се удари в къща (СНИМКИ)  Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО) 2 мин. Учени: Зад красивото полярно зарево се крият рискове (СНИМКИ и ВИДЕО)  Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия 3 мин. Без телефон в ресторанта: Получаваш бутилка вино като премия

Фотографията е огромната пристрастеност на Севдалин. Обича да снима градския превоз.

„ Това беше моя пристрастеност, само че с годините стартира да отшумява. Трамваите и метрото ми харесват най-вече, тъй като са екологичен метод на превоз. Трамваите и се срещат по-рядко по света “, споделя Севдалин.

Споделя, че обича България, тъй като това е неговата татковина. Въпреки проблемите харесва и София, тъй като е родният му град.

Описва детството си като един " извънредно дълъг и бодлив урок ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР