Има две политически сили, които са в основата на този

...
Има две политически сили, които са в основата на този
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Няма да подавам оставка

" Има две политически сили, които са в основата на този кабинет. Всеки един министър би трябвало да има доверието на тези политически сили. Аз съм уведомил и двете, че имам подготвеност да приказвам в какъвто и да е формат. Снощи по покана на водачите на ПП-ДБ бях на тяхното събиране, изясних им всички въпроси, които ги интересуваха, доколкото може да се споделя информация по този въпрос, тъй като тук приказваме за война ", съобщи Тодор Тагарев пред публицисти в Народното събрание.

Коментарът му идва във връзка, отправени по-рано през днешния ден от водача на ГЕРБ Бойко Борисов и ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Няма да депозирам оставка. Премиерът Денков ще подаде оставката на кабинета на 6 март. Защо аз да депозирам два дни по-рано? Няма смисъл ", съобщи Тагарев.

По време на чуването в парламентарната комисия по защита той отговори на рецензиите, че като министър не е приключил нищо в поддръжка на Украйна.

" В евроатлантическата общественост е влиятелно да се оказва помощ на Украйна. Тук може би има някаква битка кой има принос за този авторитет. Аз бих споделил, че принос има кабинетът. Ние работим с цялостно схващане, че би трябвало да оказваме помощ на Украйна и разчитаме и на поддръжка в Народното събрание, тъй че всички страни са значими и няма потребност да се борим кой повече оказва помощ ", сподели още военният министър.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР