Има данни, че по времето на Борисов се е крадяло

...
Има данни, че по времето на Борисов се е крадяло
Коментари Харесай

Атанасов: Президентът се държи като монарх

Има данни, че по времето на Борисов се е крадяло по 10 милиарда лв.. Хората би трябвало да знаят по какъв начин ще се промени живота им след изборите. Това съобщи съпредседателят на ``Демократична България`` Атанас Атанасов в ефира на Нова телевизия.

``Не знам къде ще повеждам, не знам дали това ще е вест. Всички се занимават с листите на Политическа партия и Демократична България, не съм подписвал листа с името на Божанков. Важно е общото деяние, всички погледи са вперени в нас като обединяване, което може да промени протичащото се у нас``, добави още той.

``Ние разчитаме, че на тези избори ще получим болшинство. Към финалицазия е нашата стратегия и ще я предложим на останалите политически сили и който се разпише под нея - ще преговаряме и ще търсим поддръжка. С всички може да се беседва като се изключи Възраждане``, разясни Атанасов.

Съпредседателят на ``Демократична България`` разяснява и импийчмънт на президента. По думите му той има проект по какъв начин това да се случи.

``Ако преди Радев шикалкавеше, то по време на войната Русия - Украйна, той застана на страната на Русия. Когато е в чужбина приказва това, което НАТО-вските ни сътрудници желаят да чуят, когато е в страната - организира проруска агитация. Президентът се държи като монарх. Начинът, по който неговото служебно държавно управление ръководи е подобен, че все едно ще ръководи много дълго`` акцентира още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР