Има дами, които са признати за най-красивите в цял свят.

...
Има дами, които са признати за най-красивите в цял свят.
Коментари Харесай

Дъщерите на най-красивите актриси в света са по-красиви от известните си майки-Снимки

Има дами, които са приети за най-красивите в целия свят. Общото сред тях, с изключение на ослепителната визия е, че всички те са актриси. Жените са намирали места в разнообразни ранглисти за хубост, а в този момент един въпрос мъчи феновете им. Мор за окото: 15 от най-нелепите звездни деколтета СНИМКИ 18+

Дали и дъщерите им са наследили от неземната им хубост? В идващите редове ще ви покажем фотоси на дъщерите на Моника Белучи, Катрин Зита Джоунс и Брук Шийлдс, а вие преценете сами.

Моника Белучи

Тя е буйна и доста ярка персона. Призната е за хубавица от години и няма човек, който да оспори това. Италианката е към този момент на 55 години, само че към момента има апетитна и красива фигура, а чертите на лицето й пленяват.

Моника има две дъщери – Дева и Леони Касел. По-голямата поразително доста наподобява на майка си.

 Миналата година Деви взе участие в рекламна акция на Dolce&Gabbana. По-малката е едвам на 10, само че към този момент влиза в обективите на папараците.

Брук Шийлдс

За пръв път Брук се появи на екран, когато е била на по-малко от година. Тя е и един от най-младите модели, красили корица на Vouge. До 16-годишна възраст е измежду най-популярните модели.

Тя обаче се прочу най-много с ролята си във кино лентата „ Синя лагуна “.

Актрисата и модел има две дъщери, които са родени надлежно през 2003 и 2006 година. Те поразително доста си наподобяват, само че пък не можем да кажем, че са одрали кожата на майка си.

Семейството рядко разгласява свои фотоси, само че от тях проличава, че девойките порастват доста красиви и очарователни.

Катрин Зита Джоунс

Британската актриса е родена през 1969 година. За пръв път блесва на сцената на лондонски мюзикъл, а по-късно е поканена на кастинг за кино лентата „ 1001 нощи “.

През 2003 година тя печели „ Оскар “ за най-хубава поддържаща роля поради присъединяване си в мюзикъла „ Чикаго “. Най-голяма известност несъмнено й донесе ролята й във кино лентата „ Зоро “ с любимеца на нежния пол Антонио Бандерас.

През 2003 година тя ражда щерка си Кери, а малко по-късно дава живот и на момче.

Сега Кери се снима за разнообразни списания и почтено е канена дружно с майка си за присъединяване в разнообразни рекламни акции. Момичето има страхотни данни за модел и извънредно доста наподобява на майка си, което пък в допълнение притегля вниманието към нея.

Айшвария Рай

Нямаше по какъв начин да не отдадем внимание и на тази хубавица. Индийската актриса печели купата „ Мис свят “ през 1994 година. Започва кариерата си в Боливуд, което пък й носи голяма известност в страната й.

По късно актрисата стартира да се появява в разнообразни холивудски продукции и става известна в целия свят. Тя има неповторими сини очи и апетитна фигура. Постоянно е слагана в класациите за най-красивите дами на планетата.

Рай има една щерка, която е на 8 години. Момиченцето може да бъде забелязано на разнообразни фотоси на майка си в обществените мрежи.

Говори се, че в Индия щерката на Айшвария е доста известна. Самата актриса ък бяга в последно време от светлините на прожекторите и признава, че избира да се отдаде на грижите за детето си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР