Има безброй проучвания за пенисите - средният размер в отделните

...
Има безброй проучвания за пенисите - средният размер в отделните
Коментари Харесай

Как изглежда нормалната вагина? Вижте проучване за средния размер на женските интимни части

Има безчет изследвания за пенисите - междинният размер в обособените страни, междинният размер по света и даже междинната обиколка на пениса, са в детайли изследвани. Но когато става въпрос за половите органи на дамите, има доста малко информация за това какво съставлява "нормалното " при тях. Ето за какво Брук Макфадън, помощник лекар в отделението по урогинекология и реконструктивната хирургия в Държавния университет в Охайо, е решила да откри междинния размер на вагините. Тя цитира изследване, направено от учения Джилиан Лойд, наречено "Външният тип на женските гениталии: какво е обикновено ". В проучването са били измерени интимните елементи на 50 дами, които са посетили гинеколог по аргументи, разнообразни от дисфункция в тази област. Извършени са измервания на всички елементи на влагалището, в това число на дребните и огромните срамни устни и на клитора. И макар че женските интимни елементи са с друга форма, размер и цвят, ето по какъв начин наподобява средностатистическата вагина съгласно проучването:

Малки срамни устни
Това са по-малките вътрешни устни, които обкръжават вагиналния отвор. Макфадън е открила, че лявата страна е приблизително 2,1 см необятна, а дясната - 1,9 см. Лявата "устна " приблизително е с дължина 4.0 см, а дясната е дълга 3.8 см. Трябва да е ясно обаче, че срамните устни имат разнообразни форми и размери, и това е единствено средностатистически резултат. Също по този начин е забавно, че двете страни не са едни и същи - тъй че не трябва да се тревожите, в случай че не са идентични и при вас.

Големи срамни устни
Това са външните устни на вагината. Според изследването двете страни на огромните "устни " са приблизително дълги 8,1 см. С напредването на възрастта, и дребните, и огромните срамни устни, се свиват, демонстрират резултатите от изследването.

Клитор
Клиторът е комплициран орган, само че това, което нормално се има поради, когато приказваме за него, е дребна, колкото грахово зърно, част сред дребните срамни устни. Тя също може да е с друга форма и размер при всички дами, като някои са доста по-големи от други. Това е безусловно обикновено и няма какво да ви тормози.
Проучването на Макфадън демонстрира, че ширината на клитора е в диапазона от 0,2 до 2,5 см, като междинният размер е 0,8 см, а дължината му е от 0,4 до 4,0 см, приблизително - 1,6 см.

В медицинския уебсайт Superdrug обобщават резултатите по този начин: "Всяка жена има дребни и огромни срамни устни, вътрешни и външни. Те се разграничават толкоз доста при всички дами, че няма такова нещо като "нормално ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР