Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира катастрофа

...
Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира катастрофа
Коментари Харесай

Близки на Дарина убедени: Аудиозаписи ще заковат Викторио за предумишлено убийство, заканил се е да...

" Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира злополука или ще я бутне от балкона до момента в който простира. Дари се опасяваше за родителите си и по тази причина не подаде тъжба до полицията ". Това разкри Валерия - близка на семейство Министерски, предава Нова тв.

``
реклама

Лелята на убитата Дарина също проговори за обстановката преди нещастието. " Детето си беше уплашено напоследък. Непрестанно плачеше. Викторио не даваше на Дарина да контактува с приятелките си. Тя към този момент нямаше такива. Където и да излизаха, постоянно бяха единствено с неговите другари. Вижте дори фотоси от тържества. Няма никакви нейни приятелки. Не искаше да я дели с никого. Мислеше, че хората ще се опитат да застанат сред тях ", разкрива Таня Найденова, представена от Блиц

Тя призна, че известно време е спала при Дарина, тъй като момичето се е страхувало за живота си. " Родителите й бяха на екскурзия и ние гледахме да не я оставяме сама ", съобщи Найденова.

" Не е имала срещу той да вижда детето. Даже искаше да отидат и да се спогодят и регламентирано да си вижда Никол ", добави лелята на Министерска.

" Той не я обичаше, беше някакво възприятие за благосъстоятелност. Не искаше никой да дели детето от него. Родителите каквото и да изискат, няма детето им да бъде живо. Ваня и Жоро желаят просто да изпратят детето си умерено ", съобщи Валерия.   Тя удостовери за жалейките от профила на Викторио: " Той разгласява две жалейки дни преди да ги убие.   Те са били за тях, няма друга причина. Всичко е планувано ", добави фамилната другарка. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР