> ИлюстрацияРазследването е започнало след като майката на децата е

...
> ИлюстрацияРазследването е започнало след като майката на децата е
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките извратения Атанас от Варна, блудствал с внучетата си

 > Илюстрация
Разследването е почнало откакто майката на децата е подала сигнал за похищението. Тя е споделила пред проверяващите, че в предишното и по отношение на нея татко й е правил блудствени дейности. Законът планува при доказване на виновността наказване " отнемане от независимост “ от 5 до 20 години.

Защитата на Атанас апелира определението на първоинстанционния съд и изиска по-лека мярка за процесуална насила. Сред аргументите е заем, който в изискванията на ареста обвиненият не може да обслужва, което ще е глоба както по отношение на него, по този начин и по отношение на околните му.

Прокуратурата смята жалбата за неоснователна. Пострадалите деца са в роднинска връзка, фамилна и финансова взаимозависимост от обвинения. Макар че предстоят още дейности по следствието, догатката за авторство на действието е обосновано. Съществува заплаха от ново закононарушение, поради обстоятелството, че членове на фамилията са очевидци по делото и Атанас може да им влияе, в случай че е с по-лека мярка за неотклонение.

Въззивната инстанция показа изводите на Варненския областен съд, че има задоволително доказателства, сочещи дядото на децата като съпричастен с действието, за което му е повдигнато обвиняване. Съдебният състав се съгласи и със заключението, че закононарушението е ориентирано против лица от фамилията, които се намират в роднински и стопански взаимоотношения. Затова апелативният съд откри определението на първата инстанция за вярно и законосъобразно, а наложената мярка " задържане под стража “ по отношение на дядото, упрекнат в блудничество с малолетните си внуци, за съответна.

Определението на Варненския апелативен съд е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР