илюстрация БулфотоВчера около 08:40 часа, в гр. Варна, на бул.

...
илюстрация БулфотоВчера около 08:40 часа, в гр. Варна, на бул.
Коментари Харесай

Шестима са ранени при пътни произшествия във Варна и региона да последните дни

илюстрация Булфото

Вчера към 08:40 часа, в гр. Варна, на бул. «Васил Левски», 28-годишният лидер на «Хонда» Й.И. от Шумен, заради придвижване с несъобразена скорост,  губи надзор над МПС и напуща платното за придвижване, където се блъска в електрически дирек.

Вследствие на случая мъжът получава травми и фрактура на рамо, прегледан е и настанен за оперативно лекуване в МБАЛ «Св. Анна, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден,около 18:30 часа, в ж.к. «Аспарухово», лидерът на  «Дачия» Д.К. (63 г.) от Варна, по време на придвижване, при завой надясно, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича платното за придвижване. Вследствие на случая дамата (67 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 
В събота, към 09:30 часа, на Автомагистрала «Хемус», в региона на Аксаково, 24-годишната лидерка на «Ауди» Н.Ц. от Девня, по време на придвижване с несъобразена скорост, застига и блъска откъм гърба «Форд». Вследствие на случая дамата получава фрактура на дясно коляно, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В петък, към 18:10 часа, на кръстовището на ул. «Братя Миладинови» и бул. «Осми Приморски полк», велосипедистът А.С., по време на придвижване, на пешеходна пътека, се блъска в предната част на «Хюндай». Вследствие на случая мъжът получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Двайсет минути по-късно, към 18:30 часа, на кръстовището на бул. «Вл. Варненчик» и бул. «Република» лидерът на  «Фиат», по време на придвижване, при ляв завой, блъска пешеходец, който пресича платното за придвижване на червен забранителен сигнал. Вследствие на случая мъжът (66 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. 

Както " Петел " към този момент заяви, за миналите дни в района на Варна има още един потърпевш при произшествие в региона на Провадия. Мъжът самокатострофира с цел да избегне удар с диво животно, което се появило ненадейно на пътя.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР