Илон Мъск предупреди рекламодателите, че Twitter няма да се превърне

...
Илон Мъск предупреди рекламодателите, че Twitter няма да се превърне
Коментари Харесай

Илон Мъск обяви придобиването на Twitter

Илон Мъск предизвести рекламодателите, че Twitter няма да се трансформира в " пъклен пейзаж " под негова благосъстоятелност, откакто удостовери придобиването на компанията за 44 милиарда $, оповестява „ Дейли мейл “.

Главният изпълнителен шеф на Tesla изпрати туит до рекламодателите през днешния ден сутринта.

„ Нашата платформа би трябвало да бъде топла и гостоприемна за всички “, написа той, „ където можете да изберете мечтаното прекарване съгласно желанията си, тъкмо както можете да изберете да вземем за пример да гледате филми или да играете видеоигри, вариращи сред всички възрасти. Също по този начин мощно имам вяра, че рекламата, когато е направена вярно, може да ви достави наслаждение, да ви забавлява и да ви информира; тя може да ви покаже услуга, артикул или здравно лекуване, за които не сте знаели, че съществуват, само че са подобаващи за вас ", продължи той. " За да бъде това правилно, е значимо да демонстрираме на потребителите на Twitter реклама, която е допустимо най-подходяща за техните потребности ", написа 51-годишният милиардер и добави: " Рекламите с ниска съответност са спам, само че рекламите с висока съответност в действителност са наличие! “

Междувременно чиновниците на Twitter останаха нащрек на крайник през днешния ден, ден откакто Мъск влезе в централата на колоса в Сан Франциско. По-късно той беше сниман да беседва с някои чиновници, като съгласно известията отхвърля слуховете, че редуцира три четвърти от личния състав. Но това не съумя да успокои повече от 7500 души, работещи в колоса на обществените медии. Както написа един от чиновниците на Twitter в анонимно писмо до „ Бизнес инсайдър “, тези, които остават в компанията, са обезпокоени от непостоянството на основния изпълнителен шеф на Tesla.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР