Илон Мъск получи за визита в България от не един,

...
Илон Мъск получи за визита в България от не един,
Коментари Харесай

Ок, бумър. Когато най-младият министър съветва Мъск да спре да играе игри

Илон Мъск получи за аудиенция в България от не един, а от цели двама настоящи министри. Министърът на туризма Илин Димитров подходи " консервативно " - опита да притегли милиардера, като му изясни с какви благосъстояния разполага страната ни. Последва го и вицепремиерът Атанас Пеканов, който реши да е надалеч по-директен. И прикани притежателя на SpaceX: " Хайде, Илон, би трябвало да дойдеш в България, стой да играеш игри ".

Темата, тръгнала от, които му замязяли на кадър от играта " Elden Ring ", се разви " сензационно ", откакто първият министър се ентусиазира от и разгласи, че " сговорна тайфа Мъск довежда ".

Ако към " новината " но Димитров е разумно да подходим доста съмнително, кой да допусна, че също по този начин съмнително и с неуважение ще се отнесе вицепремиерът Пеканов към видеоигрите. Поканата му несъмнено е с положителни планове, само че нали в случай че не бяха игрите, Мъск надали би разбрал за Белоградчишките скали.

Да речем, че в случай че някой различен беше отправил рекомендацията към заниманията на Мъск, можеше и да не звучи напълно неуместно - поколенията въпреки всичко са разнообразни. Когато апелът идва от най-младия министър в кабинета - израснал в ерата на видеоигрите със своите 31 години житейски опит - отговорът някак самичък си идва: " Окей, бумър " *.

Изглежда Пеканов не е чак толкоз " печен ", когато става дума за видеоигри и века, в който живеем, и надали е играл " Elden Ring ".

Тя обаче е една от обичаните на най-богатия човек в света, който развива любовта си към този вид развлечение още в ранна възраст. Когато е на 12 години, а Пеканов не е бил роден, 51-годишният през днешния ден Мъск създава. Две години по-късно продава кода на компютърно списание и печели 500 $.

Отдавна обаче е минал оттатък 8-битовите игри за галактически кораби. В момента Мъск е притежател на галактическа компания, компания за електрически коли, а към този момент и на обществената мрежа Twitter. И е най-богатият човек в света. Сам споделя, че точно видеоигрите са му помогнали да тръгне по кариерния си път.

" Вероятно нямаше да стартира да програмирам, в случай че не бяха видеоигрите. Или нямаше да се интересувам толкоз от компютри и технологии, в случай че не бяха те. Мисля, че видеоигрите са доста мощна мощ за привличането на младите към технологиите. Те имат доста по-голям резултат, в сравнение с хората могат да си показват ", споделя Мъск през 2019 година

 Гейминг индсутрията може да докара до стопански триумфи за страните
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР