Илко Стоянов е гербав зам.кмет, който се опитва да заобиколи

...
Илко Стоянов е гербав зам.кмет, който се опитва да заобиколи
Коментари Харесай

Илко Стоянов е гербав зам.кмет, който се опитва да заобиколи промяната, като се натика в подходящата партия в подходящото време

Илко Стоянов е гербав зам.кмет, който се пробва да заобиколи смяната, като се натика в " подобаващата " партия в " подобаващото " време

Председателят на Българска социалистическа партия - Благоевград Любен Милев се обърна остро към претендента за кмет в Благоевград от " ИТН " Илко Стоянов: „ Драги ми Илко, Четящите хора няма по какъв начин да не виждат гербавата реторика, която се опитваш да им пробуташ, натикана в дрешките на " смяната ", или по какъв начин беше по твоему: " Гласувайте за единен, либерален, съвременен и проевропейски Благоевград! ", написа той в профила си във фейсбук.
По думите му Благоевград е съвременен и европейски град, а Стоянов тепъра дава поръчки да го направи " проевропейски ": „ Благоевград, Илко, го е имало доста преди ти да станеш гербав зам.кмет в Петрич и ще го има, вервай ми, доста след твоя злополучен опит да заобиколиш смяната, като се натикаш в " подобаващата " партия в " подобаващото " време! Ти към този момент си взел да им приказваш на нашите съграждани " от високо " и с лексиката на кумира ти, бат`Бойко Борисов! М-даа! ", се споделя още в обявата.
Любен Милев разяснява, че " нагаждачи и интересчии, тикащи се с лакти пред естествените хора всякога що ви замирише на кяр " са на всички места към нас и един подобен към този момент бе отсвирен на първия тур.
„ Не е хубаво, Илко, че си съумял да замажеш очите на хората в Има Такъв Народ, тъй като благоевградчани разчитат същински на тази партия за смяната и по тази причина се запитвам: ти ли ще им береш срама, като започнеш с далаверите от първия ден, в случай че не дай Боже вземат, че те изберат за нещо ", попита Любен Милев. Той добави, че по този метод ще бъдат провалени 30-годишните и от горната страна очаквания на хората за живот и естествена страна, ръководена от честни и способени ръководители. „ Държава, в която, Илко, такива като теб не би трябвало да помирисват власт, тъй като са потвърдили, че се интересуват единствено от себе си и благополучието на своите най-близки хора. И като споделих честни, да ти напомня, че за разлика от теб, аз постоянно съм се борил против нарушителите, а ти си ги защитавал против възнаграждение ", уточни още той.
Любен Милев бе безапелационен, че в никакъв случай не е молил Илко Стоянов за политическа поддръжка, за сметка на претендента за кмет от Има Такъв Народ, който го е правил: „ Преди 2 год. пристигна " на крайници " в моя кабинет, с цел да получи посредством мен поддръжка от Общинската организация на Българска социалистическа партия, която в този момент " грубо ненавижда " и зове тоталитарна. " Председателят на Българска социалистическа партия - Благоевград добави, че Илко Стоянов е бил с обезпечени политически подкрепи от " наши приятели на най-високо равнище в Партията. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР