Илън Мъск съобщи в своя Twitter акаунт, че Tesla разработва

...
Илън Мъск съобщи в своя Twitter акаунт, че Tesla разработва
Коментари Харесай

Илън Мъск обяви версия на Tesla Model 3 с два електромотора и пълно задвижване

Илън Мъск заяви в своя Twitter акаунт, че Tesla създава версия на Tesla Model 3 с цялостно задвижване. Електромобилът ще има два мотора, а продажбите ще стартират през 2018 година.
Единият електродвигател ще обезпечава скоростта на автомобила, а другият – пробега. Ако единият от тях откаже, автомобилът ще може да продължи да се кара благодарение на единия мотор.

Компанията има намерение да предложи на пазара две версии на Tesla Model 3 с цялостно задвижване . Разликата в цените на двата модела е $5000. Максималната скорост на новия електрически автомобил ще бъде 225 километра в час, а пробегът с едно зареждане ще доближава 500 километра.

По-скъпият модел ще коства $78 000 и ще предлага оптималната скорост 250 километра в час. В тази цена са включени 20-инчови джанти, карбонов спойлер, а интериорът на купето е чернобял. Електромобилът ще може да се форсира от 0 до 60 благи (от 0 до 96 километра в час) за 4,5 секунди.

„Електромобилът ще коства колкото BMW M3, само че е с 15% по-бърз, по-маневрен е и шофирането е по-приятно. На шосето новият Model 3 ще победи всеки автомобил от същия клас“ – разяснява новия модел Илън Мъск.

AWD версията на Tesla Model 3 би трябвало да бъде показана след 3-4 месеца.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР