Икономистът Борис Бусаров, който няма нищо общо с ВиК сектора,

...
Икономистът Борис Бусаров, който няма нищо общо с ВиК сектора,
Коментари Харесай

Икономист е новият управител на ВиК Хасково

Икономистът Борис Бусаров, който няма нищо общо с ВиК бранша, е новият шеф на ВиК - Хасково, заяви " Български ВиК Холдинг ", под чиято шапка е водното сдружение.

От години водното сдружение в Хасково не може да реши казуса с съществуването на тежки метали във водата, както и с безводието, което мъчи по-малките обитаеми места в региона.

Борис Бусаров сменя Тодор Марков, който управляваше сдружението от 2015 година В известието не са посочени претекстове за промяната.

Новият шеф на ВиК-Хасково има дълготраен опит в държавната компания " Напоителни системи ". ЕАД. Той е почнал работа като експерт " Контрол услуги " в клон Марица през 2012 година Шест години по-късно става заместник-управител на " Напоителни системи " клон Тополница, а през последната година е бил " Вътрешен надзор " в централно ръководство на сдружението.

В началото на юни актуалният длъжностен министър на земеделието, под чиято шапка е " Напоителни системи ", извади куп нарушавания в държавното сдружение. Вътрешният надзор в компанията следи да не се позволяват нарушавания, а в случай че има такива да бъдат предотвратени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР