Икономическото предаването „Бизнес.БГ“ по БНТ 1 променя часа си на

...
Икономическото предаването „Бизнес.БГ“ по БНТ 1 променя часа си на
Коментари Харесай

„Бизнес.БГ“ по БНТ 1 с нов час на излъчване от 13 февруари

Икономическото предаването „ Бизнес.БГ “ по Българска национална телевизия 1 трансформира часа си на лъчение от 13 февруари. Водещата Илина Бисерова ще продължи да среща феновете с най-актуалните бизнес и финансови вести всяка неделя, само че към този момент от 19:00 ч.

„ Бизнес.БГ “ е предаване, което търси задълбочена и аналитична позиция към протичащото се в икономическия живот в България и по света. Предаването разисква тематики за пазари, вложения, спадове и пикове, среща феновете с финансисти, анализатори и банкери. В него може да видите забавните истории на бизнесмени, въздействието на политиките и ограниченията върху стопанската система, както и значими разбори свързани с най-подходящите интервали за вложения, въздействието на рецесиите и ограниченията, както и провокациите пред бизнеса.

Илина Бисерова е публицист с богат опит, а огромна част от кариерата ѝ е в Българска национална телевизия като кореспондент и водещ. Първите си стъпки прави в обществена тема, а малко по-късно стартира да чете и да отразява стопански и финансови тематики. От година и половина тя е водещ на предаването „ Бизнес.БГ “.

Гледайте „ Бизнес.БГ “ всяка неделя от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР